HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

A mongolok

2009.01.20. 21:29 Bisztő Gyalla

Sajnoshogy mi nem lehetünk a mongolok rokonai, mer nekik káros enzim van a gyomrukba, és ezér nekik a fejükbe száll az alkohol, és mindig fosni járnak tölle, nekünk pedig nem kell mindig a klotyóba menni, és a Károj szokott csak bekakálni, ezér a kocsmárosnál mindig van eggy melegitőnadrág, hogy legyen mibe hazamennie, és ne maraggyon ott éccakára, mer mindig felborittya a sötétbe a göngyölegeket meg a ládákat, amibe az üvegek benne vannak, ezzel szembe kefirt isznak, és mindig a lovaikkal vannak rokonságba a Ferenc kutatásai szerint.

 

Nem ismerik a lakodalmas rokkot, mer énekelni sem tudnak, szőrös a fejfedőjük, hogy az arra járó madarak aszt higgyék, hogy egy hónajj vagy valami, mer így nem őket eszik meg, hanem a kínaiakat, akik a szomszédba élnek, és gyakran járnak át hozzájuk eggy kis jutejér, mer az nálluk be van tiltva, ugyanis mindig okádnak tölle, különösen, amikor felessel keverik, mer nincs meg az a magasfoku ivási kultúrájuk, ami ojan jellemző nállunk a krimóba, hogy a kocsmáros ki is dolgozta az ivás hét pontyát valamint a főbb szabájait, hogy ne érjen senkit meglepetés mulatozás közbe, hogy például szeresd a felebarátodat, és ne kivánd meg a felesét, mer neki ugyanannyi van, mint neked a poharadba, vagy ha nincs, akkor vegyél másikat, mer különben kiürül a kassza, és be kell majd zárni a krimót, vagy hogy két feles között mindig menny vizelni, mer különben baj lessz, amit nem lehet jól szituáltsággal pótolni, ugyanis vizes lessz a nadrágod, ha mongyuk nótázás közbe véletlenül összepisili magát az enber, mongyuk nem én, hanem a Károj, aki addigra úgyis mindig elalszik a sarokba, és röhögnek rajta a lányok.

 

Emellett mindig lóval mennek, és ebböl is láccik, hogy nem a rokonaink, mer mi gyalog járunk, és nincs is a krimó mellett a lovaknak hej, csak eggy biciglitároló volt eccer, de aszt is ellopták az összes biciglivel eggyütt, amikor éppen mulatoztunk véletlenül eggy kicsit, de nekem a Károj se a rokonom, mer nem szeretném, ha engem is mindig kiröhögnének, hogy mijen hüje vagyok.

 

2 komment

Címkék: művelcség történelemtudomány mulaccság bélcsakra

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr99892031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.01.28. 09:11:26

Kiváló dolgozat.
Bár látszik rajta kissé László Gyula eszmei öröksége.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2009.01.28. 10:28:51

@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: Hát mongyuk azér mindenkire nem emlékszek, aki megfordult nállunk, de lehet, hogy eszmeileg még mindig szivünkbe zárva ketyeg, bár emléke messze jár már, asszem ez eggy szép vers, mégha nem is emlékszek jól erre a Gyulára, mint a Jocó is, akinek megvolt a Miselle, csakmost a Jocó az kórházba van, mer mirigye van neki, pedig a focistákat is ismerte, de pillanatnyilag nem iszik a krimóba.
süti beállítások módosítása