HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

A gönb

2009.04.07. 13:22 Bisztő Gyalla

A gönb az tulajdonképpen eggy mindenoldalu henger, amit addig hajtogattak, amig elvesztette az éleit, ezáltak ojan gördithetővé vált, hogy például elgurul, de állitóllag csak kétoldaluan tekert mivelhogy ecceresen már be volt gönböjödve, most nem a szó klasszikus értelmébe, hanem inkáb ahogy a pöndörödést mongyák, például, amikor megég a papír, mer az pöndörödik, de amikor beleejtik a csajok a svarckristáj fülbevalót az olajkájhába vagy pedig a mécsesbe, amikor kimegy a krimóba a villany az inkáb gönböjödik, és több oldalról beszűkül, ezáltal teret engedve a mellette levő dolgoknak.
Ezzel szenben aszt is halhattyuk, mer monta a Ferenc, hogy a jósnő, aki felesér jósol, és mindig berug, hogy nemcsak eggy hüje kurva, hanem eggy opponens is, aki ha meghalgattyák szépen, akkor maj megnyukszik, és nemmond többé hüjeségeket a lélekvándorlásról az univerzum közepe felé meg a csakratemetőkröl, ahol punnyatt lelkek bogarásznak az eldobot alkatrészek között használható rezgésszámu lengéscsillapitót vagy mit, hogy, mer eszt monta a jósnő, hogy a gönb az eggy lelki egésségre utaló jelkép, mer ojan alakja van, mint a mindennek, amivel persze nem értek eggyet, mer szerintem mindennek másmijen alakja van, de állitóllag ez csak láccólagos, és belül a kicsi részecskék azok mindig örülnek ha belegondolunk a pohárba, aminek a magam részéröl szintén szoktam örülni, mer jó érzést okoz, csak a többire már nem emlékszek amit a Ferenc mondott, csak hogy van a gönbátmérőröl szóló átfogó tudás, és hogy különféle módozatokon lehet kiszámolni, éshogy képzejjük el a felest, hogy aszt mégjobban összegönböjittyük, amikor megittuk, mer a pohárba még henger alakja van, azaz ecceresen hengertgetett a gyomorba pedig már töbszörösen, utánna pedig ojan alakja van, mint eggy idegvégződésnek.

Szólj hozzá!

Címkék: mell bölcsesség matematika gömb térbeli művelcség bélcsakra ekszperimentális

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr151051685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása