HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Áfatartalom

2009.07.02. 11:16 Bisztő Gyalla

                                                                                                           Tekintettel arra, hogy a minőségi kiszolgálás eggyre nagyobb hányadost kell, hogy kapjon a krimó életébe, és nem lehet elmenni szónékkül amellett a tény mellett, hogy napjainkba a minőség eggyre magasabb hatásfokot kell képvisejjen a felszolgálásba, és az alapanyagok tekintetébe eggyaránt, a kocsmáros megvátoztatta a felesek összetevőit tekintettel a mi viszonyainkra, és minőség iránti elkötelezeccségünkre.

Kissé olajossan csúszik a felespohárba, ahogy az enber megforgattya a kezébe az ujj mégminőségibb körteízüt, és van rajta eggy lehelet bajjós rubinbarna csillogás, ami a feles megalkotójának a művészi hajlamait mutattya. Az ujj ízekről aszmondanám, hogy eggy kicsit markáns kaparó érzés jelenik meg felhajtáskor, ami hamar lecseng, és előbújik eggy édeskés rumos esszencia, ami hamar átalakul eggy melankólikus körtezselé aromává, ami ott remeg félig elfogyasztva a Lujza ebédlőjének az asztalán eggy ojan vasárnap délután, amikor elfelejtett elmenni a krimóba, mer annyira rátört a nosztalgia, hogy az ő szeretett uszkárja lenne inkáb az ölébe, mer tavaj meghalt szegénynek az uszkárja, és utánna meg lehajtott eggy pár deciliter sütőrumot, amit a hites ura elöl dugdos mindig, hogy legyen a piskótába, utánna pedig jön eggy frissitő jellegü enyhe petróleumaroma felbüfögésképpen, ezáltal tejjesítve ki a feles elé támasztott ujj, és korszerü követelményeket.

Az ujj receptúra következtébe, a hozzávalók miatt lecsökken a feles áfatartalma, és megnő a benne feloldott szárazanyagok aránya, ami pénzre lebontva aszt mutattya, hogy sokkal több forog vissza a gazdaságba, amit mi a kocsmáros felé nyújtott ellenszolgáltatásképp abszolveálunk, mivel a bruttóssan megnövelt, de az arányaiba lecsökkent áfatartalom a megnövekedett ízanyagmennyiséggel eggy kicsit megnövelte a feles árát, de ami jótékony visszahatásokat fog tenni, a gazdaságélénkülés miatt a kedves fogyasztóra is.

1 komment

Címkék: tudomány bölcsesség feles ízanyagok ferenciklopédia uszkárja nosztalgiazselé

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr701221783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása