HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

A főszereplő halála miatt a regény elmarad

2009.09.14. 16:42 Bisztő Gyalla

 A nap sugarai élesen hatoltak a sás közé, aminek a tövébe ott fekütt a főszereplő. Otthol a Pista meg a Zsuzsi üldögéltek ködmönkébe, amejet fázósan összehúztak magukon és egyegy gajjat vetettek a tűztre, hogy jól sisteregjen, eképpen bámultak a távolba.

- Ehol gyün ni! - monta Zsuzsi.

- Nem gyün az már. - monta Pista - elkódorgott idegen fődre.

Aztán még vártak egy kicsit, majd megvacsoráltak. Ej, be szeretett volna Zsuzsi megmártózni a napfénybe mesztellenül, hogy csak a békák kuruttyolása hallszik, miközbe a távolba ring csöndessen a guja kolonpja, a nádi madarak szeme láttára, de csak ette a szegény enberek kicsit savanyú, kicsit kormos rosszízű, olajszagu levesét. Pista meg rézfúvós lett volna legszivesebben, masírozott volna délcegen pattantyús ruhába, fújva a nagy böhöm hangszerét, miközbe nézi őt a falu apraja naggya.

Asztán eltették magukat másnapra, hátha megjő. De nem jött, mer a sás között lelte halálát pecázás közbe, és ezzel véget is vetett a regénynek amejbe már az elején elhalálozott, ezér asztán másnap fel se ébrett a Pista meg a Zsuzsi, mer mer már nem is voltak, hiszen a főszereplő halálával okafogyottak lettek minketten, pedig hogy kifejlődhetett volna a jellemük.

3 komment

Címkék: irodalom nemlételmélet anyatermészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr71381503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bropi 2009.09.14. 17:38:35

"..........pattantyús ruhába, fújva a nagy böhöm hangszerét, miközbe nézi őt a falu apraja naggya"

Há ezt ke csináni a falu előtt?
Illen fesitisztát mint a Pista!
Tán hagyta vón Zsuzsira nagy böhöm hangszerét,had szíjja-fújja a Zsuzsi,oszt nem kapott vóna légmellet tőle,oszt még mais éne....

Hang Ember 2009.09.14. 22:16:08

No most valószínűsítem, hogy e két fijatal enber, akik közül az egyik 1 nőszemély, szóval ezek szerelmetespárok voltak és aggóttak a menzesz mijatt. (eltették magukat másnapra, hátha megjő.)
Azé haltak meg, mer nem jött meg.

Sanyi Sanyi 2009.09.17. 16:08:42

Nagyon nád között, a nap, a főszereplő egy bázist Lima. Otthol Pista Zsuzsi Ködmönkébe magát Amejet fagyasztott Sisteregjen Towa Gajjat Egyegy is beállítható úgy, hogy az utcára néz.

- Baktériumok Ehol feed! - Monte Zsuzsi.

- Insights többé. - Pista Monte - slot Elkódorgott idegenek.

És Megvacsoráltak várt egy kicsit. Nos, akarsz napozni Mesztellenül Zsuzsi csak Croaking békák, hogy Hallszik, évekig tartó csend a távolságot mutatja gyűrű GUJAN Kolonpja, madarak Reed, a szegény, de Enberek kicsit savanyú, rossz íz egy kis kék Olajszagu eszik levest. Mi Brass Pista és a lett, Pattantyús dísszemle szép volt, nagy Buck - egy robbanás, Apra'd figyeli őt egy nagy városban.

Ha jön a táblázat a következő napon, akkor is láthatnak. De, mer Pecázás Reed-án elhunyt 42, ezért már kezdettől fogva a regény végén nem hal meg Pista Amejbe Zsuzsi asztal aztán Ébrett nem meri meri halála a hős elavult Minketten karakter Kifejlődhetett
süti beállítások módosítása