HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Hogyan védekezzünk?

2009.09.15. 09:44 Bisztő Gyalla

 Védekezni többféleképp lehet. Az eggyik, ha jókat gargarizálunk, mielött lehajtyuk a felest, mer akkor a bacik elpusztulnak bizony, és ez a hosszu élet tika meg a jőegésségé, amit, ha megtartunk, akkor jó a kedéjj, és a vérmérsékletnek is jót tesz. Ugyanezt, ha szódavízzel tesszük, akkor a kicsi buborékok segitenek ledörzsölni a ráragatt slejmet, hogy ékes és tiszta legyen a hangunk, amikor előadást tartunk arrol például, hogy hogyan védekezzünk a dolgok ellen. Itt kell megjegyeznem, hogy a dolgok nem mindig rosszak, hanem vannak ojkor jó dolgok is, és külön képességet igényel a dolgok eldöntése, de ha megtanultuk, akkor ujj hajnal virrad ránk. A másik, ha mindig van nállunk kondom. Sok életfordulattól megóvhat, ha van ijen nállad, de például a Károjnál volt eccer, és megmenekült, utánna elvesztette, és szétharapdálta a nadrágját eggy kutya. Utánna megtanálta az Ibi és nagy szerencséje lett, utánna meg dekorációt csináltunk belölle a krimóba, és ránkköszönt az aranykor, mer mindenkinek jó kedéjje lett, amitől kitisztulnak a véredények. Itt mekkell jegyeznem, hogy az életfordulatok nem mindig rosszak. Máshogy is lehet védekezni, de nem minden esetbe. Rossz taktikával éppenhogy ellenünk fordithattyuk az eseményeket, jó taktikával pedig előnyünkre fordithattyuk azokat. Ezér tanácsolom, hogy legyen mindig jó a taktikád. Ha a taktikád mindig a körülményeknek megfelelő, akkor már baj nem érhet. Mekkell jegyeznem, hogy az események se mindig rosszak. Soha ne ijeggy meg, ha eggy esemény történik veled, valamej események esetenként igen jó irányba terelhetik a történéseket, mások pedig rosszba. Ebböl láccik rögtön az is, hogy a történéseknek is legalább két fajtája létezik a rossz meg a jó történés, ezen kívül meg van még ami semmijen, és az is, ami mással esik meg, ez nekünk semmiképp se árthat. Ha a történéseket jó irányba igazítod, és keményen fogod a kormánylapátot a hajód mindig a legszélcsendesebb vizekre fog evezni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány bölcsesség használati útmutató ekszperimentális hasznos tanácsok

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr751382929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása