HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Pszihoszekszuális

2009.11.18. 12:47 Bisztő Gyalla

 Eccer arról beszéltünk, hogy mibe több az, amikor kultúráltan csinájjuk a dolgokat attol, hogy csakúgy bele a nagyvilágba. Ekkor tuttam meg, hogy a külömbség a pszihoszekszuális, ami lehetővé teszi, hogy az érzelemgazdagon orientált szeméjjek, mindig többet várhatnak az élettől, mint az álati vonzódásu, nemritkán esetleg homoszekszuális, kiskukis, perverz enberek, akik mindig szégyenlik, hogy kicsi a fütyülőjük, ezér úgy kell meglesni a kulcsjukon át, de most nem akarok nevekkel példálózni, szóval amikor beviszünk az akcióba némi érzelmet is, az pszihoszekszuális, például, ha aszmondod, hogy szeretem a csöcsödet, még akkor is, ha az már el van laposodva, mert eggy hosszu élet búja, és eggy szeretett uszkár halála kiapasztotta annak az éltető forrását, esetleg a sors méjj barázdái tarkittyák hosszanti irányba, akkor azzal már kifejezted, hogy te szerecc törleszkedni érzelmileg meg agyilag is, ami intellektuállisan tesz jót eggy binbódzó románcnak, vagy akkor is, ha ojan nagy, mint eggy kispárna meg eggy másik amellett, na ez a pszihoszekszuállis meg, ha megmondod neki, hogy mijen szép hosszu szempillája van neki a pirositott arcába.

3 komment

Címkék: tudomány bölcsesség cici használati útmutató angol szavak meghogy miket jelentenek ferenciklopédia

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr841534104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BaaZooKaa 2009.11.18. 23:22:55

Ezek aések sehoty se férnek a fejjembe, amit ezek jelentenek 3 feles után sem. Na mert hallottam egy pszühéről aki szekszuálisan Nárcisziszta vót, tehát az nem ide tartozik, a másik meg szájkó vót s szerette az annyát, megin nem jó met lekéselt egy csajszit a vinilin fügöny mögött ezé nem hiszem, hogy szerelem vót, utána még vót valami a madarakkal, de asse jó mert aszt monta a másik, hoty az ovofilia. Olvastam egy Rórszkoccs hapsiró is amelyik kölyökkorába lette a nyálazójját szamócalekvárral mire az annya adott neki egy istentelen nyaklevest másodiknak, amitől mindenféléket kezdett látnio abba a szamócapecsétbe, s úgy beléhüjült ebben, hogy azóta is mind próbálgatta a haverlyainn aszt a szamócalekváros szalvétet, hogy ugyanbiza mit is látnak a lekvárpacába. Na ez a tag montta, hoty aki apró dolgokot lát az szpihótikus este. Na ezé nem értem hoty akkó akinek kicsike a rucahergetőlye az nem szabad kicsikének lássa mert az apró dógok ijenkó szpihószekszxkuálisságra fognak uttalni? (Amit Rórszkoccs csávóró montam mint igaz, met én esztet olvastam egy 1963-as életéstudomány letépett 6-os ódalán, amelyiket ot talátam az árnyékszéknél amikor szorulásom vót a borókalütyitő)

BaaZooKaa 2009.11.18. 23:27:58

Mikó aszt montam az elébb, hoty aések akkó nyeldeklőbotolásom vót és aszt akartam mondani, hoty ideggen kifelyezéssek, de már nem mondom mert még jól lejáratom magamot a leányok előtt és akkó már sohase fogok tudni szpihószekxuálisan ketyinteni velük..

Hang Ember 2009.11.20. 09:54:35

Engemet az szokott frusztálni (fursztálni, frutszálni, frusztrálni, na csak kinatáttam) amikor kicsi a fütyülősöm. Mer abbó nekem a feles is kicsi nemcsak a stampó mer aztat üvegesével kell inni mer finom akár barack akár szilva. Néha saynálom hogy nem van belőle körteízű, mer az amúgy jól hangzana hogy fütyülős körte meg akkor a krimóba is lenne és kedvünkre kocinthanánk együtt.
De szpihoszekkszuálisan ha mondod akcijó közben (de nem ám a közértben occsób lett a margalin negyven forinttal akcióra köll most gondolni hanem ojanra amikor nincs a férfi meg a hölgy között semmi- se ruha se levegő) hogy idézem "szeretem a csöcsödet még akkor is ha az már el van laposodva" a binbózó románcnál puszit adc a binbóra akkor lehet hogy a laposodott csöcs is felmeredik kissé ám bisztosan nem lesz belőle kispárna de a pillája az rebegni fog. Meg ha kicseréljük a lö betűket más salhangzóra akkor másik szerve is remeg. (de nem a lábujja mer az nem jön ki)
Ha ez nem segít akkor meg össze kell húzni a hátán a bőrt és úgy totálisan nem lesz lapos mert nem, közbe fülibe kell sutogni szép kifeyezéseket a szeme kékjéről ami ojan mint a szilva pálinkás üveg cimkéjén a gyümölcs képe és ez is szpihoszeksz lesz, mert az elmédben a szilvaízű feles képe asszociálódik a meredező csöcsü hölggy képével.
süti beállítások módosítása