HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

A Pesta balladája

2009.04.02. 09:35 Bisztő Gyalla

Nagyívű hősköltemény abból az időből, amikor még lovon jártak kocsmába az enberek. A krimóba született a nép ajkán. Csak akkor olvasd tovább, ha felkészültél, és csak magadat hibáztasd érte, ha a méjj mondanivalója nem kápráztat el azonnyomba.   Ment a Pesta a…

7 komment

Címkék: irodalom költészet ballada puszta penetra rónaság

Az öt legtipikusabb májkrémszin

2009.04.01. 17:35 Bisztő Gyalla

Most megtanujjuk, mijen változatos az élelmiszerek csodálatos világa. Sokan sokfélére esküsznek, de mekkel mondanom, hogy bármijen szinü is a májkrém, az íze mindig ugyanojan fenomenális, vagy legalábis…

9 komment

Címkék: tudomány bölcsesség használati útmutató májkrém ízanyagok bélcsakra anyatermészet ekszperimentális

Hagyomány és tehén

2009.03.30. 13:53 Bisztő Gyalla

Hol itattya a mikrobiológus az álatkáit?                                A géneskútnál. És az igaziakat?

Szólj hozzá!

Címkék: költészet bölcsesség primitív élővilág álat hagyomány és evolúció brehm érzelmesség bélcsakra anyatermészet italfogyasztás

süti beállítások módosítása