HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Hogyan kell főzni?

2010.04.05. 14:18 Bisztő Gyalla

 Mijenek is az ételek?

Az ételek lehetnek laposak, hosszúkásak, kerekek szögletesek, illetve van, amikor eccerre hosszukás és kerek, lehetnek kicsik vagy nagyok. Ha kicsi az étel, akkor mindig sok van belölle, megnövelve ezáltal az étkezési felületet, ha nagy, akkor lehet, hogy csak eggy vagy inkább egy fél vagy annál is kevesebb. Van úgy, hogy eggy nagy sok kicsivel vagy néhány közepessel, de előfordul néhány közepes méretű és sok kicsi eccerre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipikus példák a gönböjü, és a szögletes ételre.

Az étel lehet fojós, illetve puha vagy kemény. Ha az étel nem annyira fojós, de nem is annyira kemény, az arra jó, hogy a lapos eggyik oldalára rákenjék, ezzel biztositva a koegzisztenciát, mer eggyidőbe élvezhetjük a külömböző álagokat. Szokták a fojósat, és a kevésbé fojósat a kicsikkel is keverni, ez esetben ezek kemények, illetve félpuhák, míg az elöbbi esetbe ropognak, az utóbbi esetbe pedig szépen elhejezkedik az eggyik a másikon, de nem fojik le, mer a kicsiből sok van, és amikor lefojna, akkor mindig van alatta eggy másik, és sohase esik le a földre, és ez igaz akkor is, amikor a kicsi de sok étel van összekeverve a másik kicsi és sok valamivel, és akkor mindeggyikböl mindenütt van eggy kicsi, hogy harapáskor ne kejjen keresgélni, hogy mejik hol van, de van, amikor a kicsi vagy a nagy bele van téve a fojósba, akkor pedig nem mindig láccik ki belölle, és nem lehet tudni előre, hogy végülis mit eszünk, de nem szabad, hogy ez egzisztenciális szorongásérzetet kelcsen, mer akkor rossz szinbe tününk föl a barátaink elött.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok kicsi hosszukás illetve eggy nagy lapos étel.

 Ételböl mindenféle szinü van, de a legtöbb a barna, és annak külömb-külömbféle árnyalatai, de van sokszor zöld még, meg sárga és ekszrém esetbe piros vagy kék vagy rózsaszin, például a minyon.

2 komment

Címkék: használati útmutató ízanyagok bélcsakra ferenciklopédia

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr541896238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BaaZooKaa 2010.04.09. 17:10:56

A Benő magyarászta eggyszer, aki szakavatott böllér és összeesküvéselmélet szakenber, hogy az férfienbernek a szivéhez nem a beleken keressztül vezet az ut és ezér visszarükvercbe (redukció adabszurdum) az is igaz, hogy nem igaz az se, hogy ami a sziveden az a szadon... Benő nemcsak biólógiába zseni hanem kémiába is tud, ugyanis ő ismeri az egésségügyi szesz kenyérhéjon való áccsurgatásának és megfelelő pergeltcukor hozzáadásának pontos képletét, amejik segiccségével elsőossztáju gyógyfelest lehet előállittani.
süti beállítások módosítása