HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Felesmeditáció

2010.11.17. 11:42 Bisztő Gyalla

 Elösször tarcsuk a felest fény felé eggy szép átláccó pohárba, vizsgáljuk meg a kültartalmi adatait, mielött belekezdünk a gyakorlatba, és tünőggyünk el, micsoda illatokkal ajándékoz meg az enberi lelemény hamarossan, és aggyunk gondolatba eggy kis pénzt a kocsmárosnak, hogy az iparilag előálitott máris nagyszerü italból hogyanv tudott mégnagyszerübbet létrehozni aromásitás és hidráció (amej eggy saját szabadalma sejmessé tétel és egyéb célok tekintetébe) által majd kortyoljunk bele.

Az első kortyról már érezzük, hogy ez se a zsebébe horgya az erejét, a második kortynál már tuggyuk, hogy a lehető legjobb házba vagyunk ahhoz, hogy e mennyei ital élvezetéül szegődhessünk. A kortyot nem szabad hirtelen lenyelni, mer akkor kaparós petróleumérzet kerül a nyelőcsőbe, hanem szép lassan morzsolgattyuk a nyelvünk hegyével, minteggy felalá kergetve szájunkba azt. Majd haggyuk, hogy megrohannyanak az érzések, amit e nagyszerü nedü izlelése kivált bennünk, és eszünkbe juthat eggy távoli dallamos lakodalmas rokk halvány emléke, esetleg a szőrszálak a Lujza mellbinbója körül, amiket soha nem láttam, mer a szája is szőrös szegénynek, és várni kell, amig cseppenként elenyész, és eltünik a végtelen bendőbe, ami minteggy a másvilágba várja mohón az éltető cseppeket, ezáltal okozva azt a bizsergetően jó érzést, amire a felessek ebbe a világba el vannak hivatva.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány bölcsesség használati útmutató ízanyagok ekszperimentális

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr132454531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása