HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Amiért nem tértem meg

2010.11.23. 14:43 Sanyi Sanyi

Volt benn a krimoban eggy fitszkó, aki aszonta, hogy azér jött, mogy a lelkünket megmencse a kárhozattól, mer mink itten valamijjyen bugyorokban vagyunk, ami sötét. Montuk is a kocsmárosnak, hogy kapcsojja fel az összes villanyt neki, de ránk se hederitett. Aszt is monta, hogy mink az alkohol rapszolgáji vagyunk, meg a züllés uttyán megyünk a legméjjyebb bugyorokba, amit nem értek, egggyrész mer mink nem iszunk alkoholt, csak felest, másrészt meg mer ha már ugyis bugyorban vagyunk, akkor minek mennénk az uccán másik bugyorba, eggy méjjyebbbe, például a Lépcsősbe, ami sokkal méjjyebb bugyor a mijenkénél, meg nem is tuggyuk, merre van az az ucca, amit emlitett, és mer ugye a zárórakor nehezebb ojjyan hejyröl feljönni, pláne ha sok feleset megittunk, és oda nem jár le a Miselle sem. Aszt is emlitette, hogy majd lesz nekünk nemulass a végén, amikor majd ítélet is lessz, de aszt mink amugy is tuggyuk, hogy a hovégén, a segéjy elött nem tudunk nagyon mulatni, mer a csapos ugy itélli meg, hogy nem ad hitelt, és ez mindig az utolsó itélletje neki, és nem tántorittya el ettöl semmi és ijjyenkor van a nemulass. Aszt monta, hogy térjünk meg az urhoz és akkor lessz a végén is mulass. Én mektértem volna, mer éppen segéjy elött jött, de ő leginkább Misellét szerette volna mektéritteni, meg nem tartotta be az igéretét, és nem adott pénszt felesre, pedig megigértem neki, hogy ha hovégén is lessz felesses mulatás, akkor én mektérek akármijjyen urhoz is, de csak sohajtozott és elment, itten hagyva a bizonytalanságot a bugyorról meg a hóvégi mulatás lehetösségének igéretéről, és aszt se monta el, merre van az az ucca, amin a legméjjyebb bugyorba kell menni, ha esetleg a mi krimonk zárva lenne.

Hát, igy történt, hogy nem tértem meg az urhoz.

3 komment

Címkék: lételmélet feles fojamatok ekszperimentális álásajállat (m)orális bölcsesség

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr672468024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BaaZooKaa 2010.11.23. 17:01:59

Jól cselekedik aki nem tér meg, nekem eggy avas asszony monta, aki az antikovárium melett szokott tenyérbeöntött kávézaccbol josolni, hogy utadbol mektérni senki kedvéjér, legyen az ur vagy hőgy vagy terhes törpekurva, bizony nem szabad, ugyanis az nem hoz szerencsét se. S van ebbe valami, mer a multkor a Lalyos mikor hazafelé ment fizetésnapkor a krimóbol, valami sötét bugyorba, a kacsaussztató mellet, valakik úgy mektéritették eggy keritésléccel, hogy azóta is csak szürcsölni tuggya a barackot, és csak az orrán keressztül tud röhögni. Az egészbe a legnagyobb szerencsétlenség az volt, hogy aznap este csak a felit itta el a fizujának és a többit ellopták a téritök...

Sanyi Sanyi 2010.11.23. 17:28:29

Biztossan azér volt a baj, mert azon az uccán ment a legméjjyebb bugyorba, amit a térittő elmitett nekünk is. Szerencsére ennél nem volt léc.

Hang Ember 2010.11.24. 11:54:40

ezek a bugyorok veszéjesek. én is mektapasztaltam, mijen az amikor az enber belenyúl eggy ijen bugyorba, mer utána romlottsalyt szagú lett a kezem tölle, az asszony is megéreszte, lett is nemulass, pedig nem volt még hóvége, de az asszony az összes pézem elvette utána nemcsak a felét. tehát a lalyos lyobban lyárt mint én. és malydnem alliterációt sikerült írni.
süti beállítások módosítása