HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Szavazás

2010.12.07. 11:00 Bisztő Gyalla

 Megszavaztuk tegnap, hogy kinek nagyobb a kukija. Aki akarta, a szavazáshoz lemérhette magának, de csak a klotyóba, a kocsmáros adott eggy colos tokot, amibe lehetett mérni, aki akarta, utánna mindenki felírta eggy papírra a szavazáshoz, hogy neki mennyire jött ki, vagy ha fejböl tudta, akkor azt, és a végeredmény szerint a Jocónak van a leghosszabb, csakmost a Jocó az kórházba van, mer mirigye van neki, utánna jött a Ferenc harmincnyolc centiméterrel, aki tutta fejből, ezér nem keletet lemérnie neki, utánna a Lujza uszkárja, akinek ez eggy posztumusz dijja volt, mer tavaj szegény Lujzának a mennybe ment a kiskutyája, és a legutolsónak a Károj kukija jött ki, eggy centiméterrel, mer senki nem hitte el neki, amekkorát mondott, és mi állapitottuk meg neki rezonanciával, amit a Ferenc számolt ki papíron.

2 komment

Címkék: matematika kínai konyhaművészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr172499042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2010.12.08. 14:15:58

Noigen, de felállva vagy nemállvafel - mekkora?
Merthát nem mindegy! Így akkora, úgy meg ekkora.
Láttam én már lovat, földig érő lábbal - és nem a lába volt az neki, hanem egy virgonc lókuki.
És a halak? Nekik nincsen, mi nekem legnagyobb kincsem?
Nem beszélve a kígyóról, ki a legnagyobb férfi, hisz' farokméretét az orrtól kezdve méri!
Sorolhatnék még száz versenyzőt, kik nehezítik a mezőnyt, de nem teszem. Csak megmérem a fegyverem, és szégyenlősen megjegyzem, hogy első ebben sem lettem.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2010.12.08. 14:29:04

(vagy ahogy egy nagypofájú edzéstársam vágta ki magát, kinek az öltözőben kinevettük a kukiját:
"ha már a farkam kicsi, legalább a szám legyen nagy!" )
süti beállítások módosítása