HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Dimenzió

2011.02.20. 13:45 Bisztő Gyalla

 A Károj tegnap arra riatt fel éjjel, hogy az eggyik gondolatából leszakatt eggy darab, mint anmikor az enber észreveszi, hogy lenyelte a fogát vagy hirtelen rájön, hogy hiányzik az eggyik füle, és azt a kis gondolatot, amej leszakatt a nagy monolitrol, a Károj körbevizsgálta a fejébe levő kis Károjjal, amejnek lehet, hogy violt a fejébe eggy mékkissebb Károj, amejnek talán még épségbe voltak a gondolatai, de ez nem bisztos, mindenesetre mindeggyik Károj arra gondolt közbe, hogy mijen jó, hogy ők nem valakinek a fejébe vannak csak kitanálva, hanem valóságos húsvér enberek, szóval ahogy megvizsgálta a leszakatt kis gondolatot, látta ám, hogy nem is illenek össze azzal a naggyal, ahonnan az leszakatt, éshogy bizonyos iránybol egészen más formája van, ami nem is gáz, mer a fejbe levő kis Károj zsebébe elkezdett kifojni a ragasztó, és egészen beszáratt, emiatt persze használhatatlan lett a zsebe, és ha valaki azt a kis mecsbokszot szerette volna kivenni, amej benne volt, akkor ki keletet volna vágni eggy ollóval, amejre csak késöbb kerül sor, mer közbe a Kárioj észrevette, hogy van ojan irány, amejböl, ha nézi a leszakatt kis gondolatot, akkor rögtön kettő, sőt három kis gondolat lessz belölle, amejeknek ojan formája van, mint eggy kenguru.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány hardcore

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr642674611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása