HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

A Károj zavarba van

2011.05.31. 11:57 Bisztő Gyalla

 Zavarba lett a Károj, mivel megtutta, hogy a sejtyei hétévente kicserélődnek, és hogy már nincsen semmi benne azelötti időkböl, hogy elkezdett volna járni közénk a krimóba, mivel azok a dolgok már eltávoztak a szervezetéböl, és kicserélőttek a jóminőségü felessel meg a zsíroskenyérrel bekerült értékes tápanyagokra lilahagymával és vöröspaprikával, és montuk neki, hogy mi van akkor, ha az eltávozott dolgokbol valaki felépitett eggy ugyanojan Károjt, mint aki volt korábban, és minden sejtyét ugyanoda tették vissza az ujj Károjba, ahonnan az az eredetiböl eltávozott. De az is lehet, hogy nem állitotta össze senki ezt a Károjt, hanem ott úszik szétfojva a csatornába formátlanul. Gondoltuk is, hogy mijen szerencse az, hogy mi a tudomány szilárd talaján állunk.

12 komment

Címkék: tudomány bölcsesség anyatermészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr552945705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gothmog 2011.06.07. 14:04:21

Ez a hét év ez igazából városi legenda, meg amúgy hülyeség. Szóval Károj megnyugodhat.

Hang Ember 2011.06.08. 14:59:33

Akkor kell megijedni nekije ha a mostani sejtyei cserélődnek ki mer azokban ott van minden felezízű ital, és akkor a felesízű ital folyik majd szerteszét a csatornába. úgy meg csak kidobott pénz az egész. szerintem.
Meg szerintem a tudomány szilárd talaján csak addig állhatunk amíg néhány (tucat) felesízű italt nem ittunk, mer azok elfogyasztásával arányosan egyre gönbölyűbb talpú lessz az enber cipőlyének a talpa. Márpedig fizikaji tanulmányokból (amiket igen müvvelt és okos enberek montak ki még régen mikor a krimóba sem adtak felesízű italokat) tudhattyuk, hogy efféle alakú talppal felvértezett cipőbe csak inogva állhat az enber, úgyis monthatnám hogy előre hátra (eggyensújzavaros egyed esetén jobbra-balra)hintázik, mely hintázás amplitudója megintcsak arányos a felesízű italok számával. Tehát mégsem szilárdan áll.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2011.06.09. 09:59:41

Eszt a blogot mindik olvasom meg eszt a blogot felis használtam a szagdolgozatomhoz hogyaszmongya hejesirasi konpetencia, mindenkinek teccett és örűltek hogy vices. meg ki raktam az én blogomba ajállónak az önök posztjaitokat. mert az erkölcs asz fontos dolog és mindenkinek tudnija kell hogy nész ki.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2011.06.09. 11:24:59

@HRita: Köszönnyük a megtisztelő figyelmét kegyednek, amihez azt tenném hozzá, hogy az erkölcs témakörbe még igensok mondanivalót fogok leírni.

Kegyed egyébként borz? Már a szagdolgozat miatt.

Hang Ember 2011.06.09. 12:17:51

@HRita: az itt összegyüllött enberek ismerete értelmében kérem nevezze át a felhasználott anyagot (mijen anyagot használ, mink csak álkohoterméket) felesivási konpetencijára. Mer aszt tunni kell, hogy Károj, A Ferenc, Lujza, Miselle meg egyépként is mindenki -külföldi nyelvül evribádi- konpetens a felesízű italok ügykörében.

Sanyi Sanyi 2011.06.09. 13:00:30

Hatodik Lenon megmonta: károj károjnak farkasa, meg aszt is monta, hogy a farka se a régi, hát persze, mert lecserélődött neki is, és a régi már nincs is meg, hacsak össze nem rakták aszt a bizonyos régi károjt

Sanyi Sanyi 2011.06.09. 13:02:34

@HRita: a kompetencija eggy ókori szó, én tudom mit jyelent, és aszt is tudom, hogy a jóerkölcs mindig szép, akkor is ha szőrös, és akkor is, ha beretvált, pláne, ha a kompetencija is rendben van.

BaaZooKaa 2011.06.09. 14:29:02

@gothmog: Ez a hetes szám egy mixtikuss szám. Nekem például hét évente cserélödnek a lábselytyeim a zokniba. Lalyos mesélt evvel kapcsolatba valami ojan fimröl, hogy hét érv Tibetben, vagy hét év Tiborban. Nem emlékxszem mit mesélt rola, de asszem ha a cime a második volt akkór az a hét szük esztendöröl szolt.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2011.06.09. 14:31:13

@Bisztő Gyalla: Szabadidőmbe inkáb műszak végi kalauzeggyenruha vagyok, ha nem esik az eső.

@Hang Ember: a tengerész ízű szeszesitalok elfogyasztásában persze hogy komponensek a Károjék, mer esz tudott axióma. eszt azér nem irtam bele, mer az axioma az matematikai terminál teknika, és én azt nem értem, mert nem tudom hogy mit jelent.

@Sanyi Sanyi: A jóerkölcs asz divattól meg fazontól függetlenül mindenkinek épülésére szolgál, mer például lehet vele a Lada hátsó ülésén gondolkodni a filozofijáról.

Hang Ember 2011.06.10. 10:37:39

@HRita: asz (ami fél hanggal módosított A hang) nem is úgy van, mer asztat Terminusz Teknikusznak híjják és asz tulajdonképpen a fűtőipari teknikus.

Sanyi Sanyi 2011.06.10. 10:57:36

@HRita: a filózó fia télleg szereti a jöerkölcsös dolgokat, és nem csak az ülésen, hanem az álláson is.
Amúgy én tudom, miaza axióma, az az, amiben a bolondok kételkednek, eszt eggy ókori enber monta, aki ojjyan okos volt, hogy még máma is tuggyuk, hogy mit mondott ojjyan régen.
Naszóval, károj bolond, eszt mindenki tuggya, mer kicsi a kukija és nem ismeri a jóerkölcsöt, na és szóval ő eggy bolond, és ő kételkedett benne, hogy a Miselle lefexik velem, tehát ez eggy axóma.
süti beállítások módosítása