HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Az alkohol közjókedvre gyakorolt hatása

2012.03.27. 13:43 Bisztő Gyalla

 

Diszertációm témájának szempontyábol fontos megemlitenem, hogy az alkohol közjókedvre gyakorolt hatása, amejről szó van nem csak általába, hanem speciális esetbe is a mindennapok része kell, hogy legyen, ugyanis amikor az enber ezzel a nemes nedüvel oltya szomját, akkor nemcsakhogy kinyílik a szivébe száz virág, hanem még a közjó érdekébe is összeborul másokkal, amejek szintén fogyasztottak ebböl a nemes nedüböl, és amej miatt a mindennapokba kitör a béke.

Mindenekelött azt kell megjegyeznem, hogy néhányunknak talán áthallása van az alkohollal kapcsolatba, amejnek rossz hatásai ismertek, de ezeket eliminálhatja az az ujjabbkeletü tudományos megállapitás, hogy ami a lelket erősiti jókedvbe, az sok problémát megold ömmagába is, mer például, ha jókedvembe beverem a fejem az útpadkába, akkor már mingyár nem is fáj annyira, és fütyörészve vagyok képes továbbindulni, és fittyet hányok a hétköznapi világ kivagyi kihívásainak, mivel lelkembe forrong a béke, amejnek nem kell feltétlen anyagi vetületbe is megjelennie, amikor már nem tuggyuk bentartóztatni, és kikell fussunk a vécébe, remélhetőleg még épp időbe.
 
Sok nóta is foglalkozik a témával amejbe most nem mennék bele, mer szó szerint kellene idéznem őket, csakhogy sajnos elfelejtettem ezeket, mer néha eggy kicsit másfele jár az enber figyelme, és most nem a gyomrának a kavargásárol szeretnék megemlékezni, hanem például, amikor feltünik eggy csöcs, és mijen édes is az, amikor nem ojan feltekerhető változatba, amej a Lujzának van, hanem szép könnyed eleganciával ugrándozik az enberek orra elött, mint mikor jön a kuncsaft, és a Miselle elmegy eggy kisidőre, hogy üzletet kössön, és nem is arra a nem is ojan kis párnára gondolok, amej az Ibi két oldalán hentereg, és összeér egész középig elöl, pedig a nótákkal kiemelten foglalkozunk abba a nagy öszeborulásba, amikor megfogaggyuk, hogy ezentúl mindenki mindenkinek a baráttya lessz, mer nincs szebb, mint az igaz baráccság, amejet mindig megtartunk, és soha nem rugjuk fel a szabájokat, csak, ha már a Károj feje lebillent az asztarra, és belehamuzunk neki a fülébe, amejre még csak föl se ébred, ezér szoktunk rajta röhögni jó nagyokat, hogy mi nem vagyunk ugyanojan szerencsétlenek, mint ő, és néha vizet öntünk a nadrágjára, hogy azhiggye szegény, hogy bevizelt, de ezt nem gonosságbol tesszük, hanem, mer fő a jókedéjj, amejjel megilletjük az áletet, sőt máég a Károjét is, mindig amikor felébred, mer akkorákat röhögünk, hogy neki is jókedve lessz szegénynek.
 
Mekkel még emlitenem az alkoholok fajtáit is, amejeket ebböl a célbol meg szoktunk inni, bár meglehetőssen külömbözik az izlésünk a lányoktol, amejek édes italokat isznak velünk szembe, akik kedvelik a férfias, karcos italokat, amejek közül kedvencünk a körteízü feles, amej karcossága mellett lágyan hűsiti az enber izlelőbinbóját, amejjel élvezi annak jótékony hatásosságát, különösen akkor, amikor a kocsmáros úgynevezett hidratációval klágyittya meg azt, hogy jobban élvezhessük annak sejmes illatát meg ízharmóniáját. Szoktunk még néha fröccsöt is inni, de a sörnek sajnoshogy hónajjszaga van.
 
Ezzel zárom diszertációm sorait, mer lefektettem az alapokat, amejeket ebbe a témába el tudok miondani, és remélem, hogy ezzel megteremtettem eggy ujjabb tudományág létjogosultságát, ahejett, hogy ezzel csak a margó szélén foglalkoznának a tudós enberek.
 
 

2 komment

Címkék: tudomány bölcsesség művelcség

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr24343450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2012.03.27. 16:37:57

Van sajnos az alkoholnak egy árnyoldala is, bizonyos italfajták (?), vagy keveredési arányok (?) esetén az ivó ember agresszív lesz és kötözködik másokkal. Ez lehetne még egy kutatási téma, mit és hogyan kell inni, hogy szelidüljön a nép durvulás helyett. Elnézést a helyesírásért.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2012.03.27. 16:46:44

@Levéltáros: Bizonyos esetekbe, mejek körülhatárolt módon jelenkeznek kultúránkba, csakhogy ojannyira specialitásokról van szó, amej persze sajnoshogy nem érinti az eset gyakoriságát, hogy duplavakteszt elvégzése javasolt ijen esetekbe,
süti beállítások módosítása