HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Nemtom

2009.01.02. 00:25 Bisztő Gyalla

Monta a Ferenc, hogy minden nő szűszkurva, mer nemengették, hogy felemelgessük a szoknyájukat, mongyuk a Károj az speciell be  is akart bújni a szoknya alá, de a lányok sikongattak, amikor nagyviccesen felhorkantott eggyeggy lány lábai alatt, pedig még ők bisztatták rá a tegnap este, amikor sírván borultak mindenkinek a nyakába, hogy mosmár igazán meg fognak javulni, mer a kocsmáros az volt ojan rendes, hogy reggelig megengette, hogy ott mulassunk a krimóba, és állitólag mindenkit megszúrt a borostájával, utánna meg monta, hogy bújik az annyuk pönpöcse, asztán hamar elszenderedett, és aszt sem várta meg, amikor a Pityu nyilvános eljegyzést tett a Bözsi lányát illetően, asztán kupáncsapták eggy tányérral, mer kiáratt belőle a perverzitás mindent elöntő mocsara, asztán késöbb megszámolta inkább a szőröket a Bözsi hátán, aki eggy adott pillanatba bevallotta neki, hogy máshogy érez, éshogy mindenekelött eggy nagy kefére vágyik, másodsorba pedig, hogy jól mekkényesztessék a kényes valagát, amit korábban a Károj próbált megpuszilni mindhiába, mer amikor odaért volna a Bözsi akkorát fingott, hogy kikeletet menekülni eggy időre a krimóbol a hidegre, utánna meg szokás szerint beledugtuk a fülébe a cigaretta csikkeket, ahogy ott alutt a sarokba a széken, de boldog heppiend lett a történet vége, mer asztán végül a Bözsi ünnepéjjesen neki igérte a lánya kezét a Pityunak, csak mekkel még nőnie, mer akkor lessz majd nagykoru, és a többire nem emlékszek.

Szólj hozzá!

Címkék: szeksz mulaccság konpromittáló fotó elcsépelt szóvicc

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr31852602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.