HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Stabilitás

2009.01.06. 12:45 Bisztő Gyalla

Monta a kocsmáros hogy behajtya a kinlevőségeket, és állitólag ezér nem is szabad a krimó elött smárolni, hanem be kell jönni, és ez egészen addig tart, amig meg nem lessz az stabilitás meg árstopp, ami nem baj, mer a hidegbe senkinek sincs kedve kimenni, meg kinek van kedve a Lujzával smárolni, a Miselle meg nem smárol senkivel, mer ő mindig fontos ügyeket intéz, és nemmindig van a kocsmába, és nem lehet őt mekketyinteni se, mer szerinte nincs rá keret, pedig csak eggy része dőlt ki, amikor az Ibi eccer bement titokba a férfiklotyóba, és senkise gondolta volna, hogy a Miselle ijen szégyellős, hogy csak zárható ajtó mögött hajlandó ketyinteni, bisztos attol fél, hogy kilesik, mint a multkor a Károjt, pedig nállunk soha nem történik ijen, mer mindenkinek megvan a jóérzésü gondolkodása, máskülömben a kocsmáros eltanácsolta volna az enbert, hogy mennyen a szomszéd uccába inni, mint eccer a Károjt, amikor elfogyott a pénze, pedig akkor még stabilitás volt, és megvolt még a felesnek az áfatartalma, mint a régi szép időkbe ahogy a kocsmáros eszt szellemesen megfogalmazta..

Szólj hozzá!

Címkék: pista bilit ás smárolás ajtófélfa

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr71861224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.