HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Mesemondó verseny

2009.01.14. 09:28 Bisztő Gyalla

Volt tegnap eggy mesemondó verseny a krimóba, hogy művelőggyünk. Most elolvashattyátok a pájaműveket, de hogy ki mejiket írta aszt nem árulom el, mer titok. Sokat törtük a fejünket, de megérte, mer sokat szórakoztunk. Én a versenybe megosztva a harmadik hejezést értem el, és a nyereményem eggy fröccs.

 

Nemundorító boldog történet

 

A Károj boldogan sétált az úton. Talált eggy levágott faszt, de ojan boldog volt, hogy ez már nem is volt undorító.

 

Aranyos regény röviden

 

Lindának bébije született. Nagyon cuki volt. Gőgicsélt. Linda örült neki. Eccer Linda moziba akart menni a faszijával. Mekkérte a szomszéd nőt, hogy vigyázzon a bébijére. Jóban voltak. Cuki filmet láttak a faszijával. Elalvás előtt még sokáig nézte a bébijét. Aranyos bébije volt neki. Linda elégedett volt.


 

Vidám legények a csehóban

 

Jim, Bill és Vatson a csehóban ültek. Pókereztek. Pókerarcuk volt. Eccercsak belépett egy csinibaba. Mi ez a halálszag fiukák? Nosza erre a legények vidámak lettek, jól beverték eggymás fejét, és az egyik megcsókolta a csinibabát. Azt hiszem Vatson volt. Ő szokott.

 

Eggy vidám élet

 

Pistának, képzeld el, igen vidám élete volt.

 

Rövid, de vidám élet

 

Lizának is gyereke született. Amikor megszületett nem felsírt, hanem felröhögött. Csak sajnos másnap látogatáskor ráült a nagynéni. Nem figyelt, mert éppen röhögött. A gyerek vidám életének vége.

 

Boldog mese

 

Eccer voltak, hol nem voltak a főhősök, akik boldogan éltek, amíg meg nem haltak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: irodalom művelcség penetra meseverseny játékos vetélkedő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr4876127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása