HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Napkollektor

2009.01.20. 13:00 Bisztő Gyalla

Kifejlesztettünk eggy napkollektoros rencert, hogy megspórojjuk az áramot, teret adva ezáltal egyéb más szép elgondolásoknak, amiket majd szép lassan megvalósitunk eggyenként, amikor eljön az ideje. Monta ugyan a jósnő, hogy az alternativitás a szivünkböl kell, hogy fakaggyon, meghogy csak annak nem termel hőt a szive, aki nem tuggya szeretni az anyatermészet gyönyörü csodáit, de aszmonta a kocsmáros hogy ez hüjeség, és kitett vizet eggy lavórba a bejárat elé, hogy oda süssön rá a nap, és megmelegiccse, hogy asztán ne kejjen a poharak mosásával sokat pepecselni, utánna meg a lavórba a víz befagyott, de monta a kocsáros, hogy itt nem csúszott hiba a számitrásba, csak jöttek a minuszok elég sokan, és asztán ezek elérték, hogy befagyjék a víz a lavorba, ami a Ferenc szerint eggy ekszperimentális kisérlet volt arra, hogy amikor az energiát elvezetik külömböző módokon, hogy akkor merre is halad az energia, de aszt még nem tuggya ő se, hogy merre fog haladni, mer csak az elején tartunk a kisérletezésnek, és külömben is felrugta a Károj a sámlit, amin a lavór elhejezkedett, ezér minden addigi kisérlet kárba veszett.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány alternativ anyatermészet ekszperimentális

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr64890753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.