HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Numerusok

2009.02.20. 14:38 Bisztő Gyalla

Megvitattuk, hogy lehete mondani a magyarba, hogy numerusok, numerások, vagy csak aszt lehet, hogy numerák, mer bisztos, hogy a numerák mindig többe kerülnek, de állitóllag, ahogy a Ferenc fogalmazott éleselméjüen, a numerus az himnemü, tehát homoszegszuállisan jelenti ugyanaszt, amit különben jelentene, és itt lébbe a Károj a kébbe, mer neki kicsi a kukija, és mekkértük ezér, hogy mongya ki hangosan aszt, hogy numerus, és nem sikerült neki, ő persze ráfogta a felesre, amiket megivott, de állitólag ez a szájmiztika, hogy a nevezett magába fojtya az igasságot, és ezér a szája mindig másfele jár, nem véletlenül jegyesztem meg rolla szellemesen, hogy eggy numeráns, és ezzel csak eggyetérteni lehet, úgyhogy a numerusokat nemigen lehet kimondani csak a numerákat meg a numerásokat, akik minden eggyes forduló után meglátogatnak bennünk a krimóba, hogy megigyanak eggy felest, és néha megsimogattyák a Károj fejét, hogy nekik is van ijen kis pudlijuk, aki ugyanijen édessen alszik, hogy habzik közbe a szájuk, de közbe meg ojan könnyen kimongyák aszt, amit nem szabad, hogy még a jósnő is, akinek mindig van csirkefarhát a nejlonszatyrába, csodálkozott pedig csak attól nem lehet bizonyos szavakat kimondani, ha véletlen homokos valaki, mint a  Károj, de más esetekbe meg akkor, ha kicsi a kukija, vagy ha nagy a valaga, de minden esetbe van ojan, hogy valaki mégis ki tuggya mondani a szavakat, és eszt végül megszavasztuk, és ezáltal valamibe a jósnő és a Ferenc is eggyetértet, pedig a nézőpontyuk megoszlik.

Szólj hozzá!

Címkék: álat anyatermészet szabájrencer közösségi önszerveződési fojamatok

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr19954910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.