HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Ha én leszek az elnök

2009.03.27. 11:49 Bisztő Gyalla

Jelentkezek, hogy én legyek az elnök, mer momentán éppen nincs munkám.

A programot pontokba szettem, és most közreadom, hogy olvassátok el. Céjja, hogy mindenki boldog legyen, és sokkal könnyebben elboldogujjunk az életbe, éshogy az ellátási nehésségek ne akadájozzák a közvetlen összeköttetéseket két végpont között.

Ugyanannyi pénzér sokkal több felest lehet majd kapni.
Elrendelem, hogy semejik kocsmába ne kérjenek pénszt a vécéhasználatér, mer tisztára hüjét kap tölle az enber.
Mindig lessz körteízü feles, hogy ne kejjen hejette cserkót meg barackot inni, mer annak nem jó a minősége.
A tévébe mindig lessz lakodalmas rokk meg foci meg mesztelennős film, de eszt csak érett felnőttek nézhetik, a vetélkedőket pedig csak a nők.
Mindig lessz a kocsmákba zsíroskenyér meg ropi meg minyon, hogy ne kejjen kimenni a boltba, amikor eszmecserébe van az enber.
Korlátozzuk a sörhasználatot, mer abba a buborékok felpuffasztyák a vesét a méretüknél fogva, és sokkal egésségesebb a fröccsbe levő kisméretü buborék meg olcsóbb is a fröccs, és nem fingik tölle az enber annyit, és a sörnek hónajjszaga van.

A kormány tagjai lessznek a kocsmáros, aki anyagbeszerzésbe nagyon jó meg gazdasági ügyekbe, a Ferenc, aki tud angolul, és mindig a realitások talaján áll, a Jocó, akinek megvolt a Miselle, csakmost a Jocó az kórházba van, mer mirigye van neki, az Ibi, akinek sok otthol a pocka, és ért az álatügyekhez, a jósnő, aki láttya az aurát meg beszél a csakrákkal, és mindig tud az univerzumtól tanácsot kérni, mer rezeg, és csirkeaprólék van a nájlonszatyrába, a Lujza, akinek tavaj meghalt az uszkárja, és most jól jönne neki eggy kis elfoglalcság, a Miselle, ha éppen nincs neki kuncsaftya, mer ő az ucca legjobb nője, és a Károj meg nem, mer hüje és kicsi a kukija, ezér homokos.

Bízok benne, hogy a program sokmindenkinek a teccését megnyeri majd, és mindenki boldog lessz.

Módositó javaslatokat elfogadok, csak a körteízü feles meg a mesztelen nők tárgyába nem ismerek tréfát.

Szólj hozzá!

Címkék: bölcsesség álat kormányprogram alternativ bizoccság szolidalitás mulaccság mesztelen italfogyasztás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr251028954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.