HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Az öt legtipikusabb májkrémszin

2009.04.01. 17:35 Bisztő Gyalla

Most megtanujjuk, mijen változatos az élelmiszerek csodálatos világa. Sokan sokfélére esküsznek, de mekkel mondanom, hogy bármijen szinü is a májkrém, az íze mindig ugyanojan fenomenális, vagy legalábis kiváló.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kezgyük talán a vidámmal. Kisgyerekek és kismacskák eggyaránt szeretik, és komoj férfi létemre bevallom, hogy néha én is megeszek eggyeggy ijenből készült szendvicset. Vidámittya a lelket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Májvásbarna. Sokan rossz szemmel tekintenek erre a fajtára, pedig friss tavaszi üdesége felpesditi a vért, és még az erotikára való vágyat is feltornássza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sötétebb változata az előzőnek a bíborosbarna, amej állitólag onnan kapta a nevét, hogy a bíborszinü dolgok is hasollóak, és nem pedig onnan, hogy eggy regénybe valakinek ijen szinü lett volna a végbélszéklete. Kinek lenne gusztusa megenni, ha erre gondolna. Ez már a szerelmesek étele. Sok nyári éccaka múlik ebbe a jelbe, miközbe a szerelmesek méjjen eggymás szemébe néznek, és amikor megéheznek, akkor beszaladnak eggy éjjelnappaliba, és májkrémet vesznek, amit asztán boldogan harabdálnak tövig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A sóskabarna eggy főzelékröl kapta a nevét, de nem ojan savanyú, és jobban oszlattya az étvágyat, mint bármejik főzelék, amit a boltba vagy az önkibe lehet kapni, és sokkal finomabb is a különleges eljárásnak köszönhetően, amibe a májkrém részesedik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És végül elérkeztünk a közvéleményt leginkább megosztó, az érlelt vagy pedig a koros májkrémhez, ami a lányok szerint már nem szavatos, de a kocsmáros igenis megmonta, hogy direkt ál napokat a cigifüstbe, hogy megfermentálóggyon, és ezáltal nyerje el az érett, kissé szürkés szinét. Feles ízü italhoz kiváló készitmény.

9 komment

Címkék: tudomány bölcsesség használati útmutató májkrém ízanyagok bélcsakra anyatermészet ekszperimentális

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr111040153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fujita 2009.04.01. 20:46:05

érdekes lenne a téma, de nagyon idegesítőek a vicceskedve helytelenül írt kifejezéseid (méjjen, amej, eggymás, stb.)

Hang Ember 2009.04.03. 11:04:56

@fujita:
ha már régebb óta olvasgatnád a dolgok blogot és a Napi Borzasztó Szóvicc blogot, akkor rádöbbennél, hogy Gyalla ezzel a szövegeléssel stílust teremtett. Tudatosan ferdíti el a helyesírást, mondhatni művészien komponálva a mondatait. Eddig még nem nagyon láttam senkit aki utána tudta volna csinálni.

gothmog 2009.04.04. 16:00:14

májkrém= Globus Sertésmájkrém.
www.globus.hu/products.php?pmcid=1&pid=1&subcat=1&LangID=1

Bármely más termék csak gyenge utánzat, és a fentinek a közelébe sem érhet.

tarkabab 2009.04.14. 18:38:59

hijány potló értekezés!

Némber Ván 2009.04.16. 00:32:58

És azt se feledjük el, hogy a májkrém egyik legjellemzőbb sajátja, hogy a tápcsatornán áthaladva mit sem veszt a színéből....

bErCiKiNg 2009.04.16. 18:20:42

ki teccett hagyni az fakó okker-keki színü kondzervet, ami darabos kicsit és de finom!

Csendes Gyerek · http://csendesgyerek.blog.hu 2010.04.07. 12:58:17

Ójaj, illetve tulajdonképpen aztakurva!... :-o

(Hogy lehet favoritozni egy ilyen dolgot, mint ez a blog például, meg a többit is? Vagy legalább bérletet venni rá.)