HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Aipórtne

2010.03.29. 15:24 Allagy Őtszib

 
Az aipórtne a dolgok kialakulásának a fojamata. Ahogy az üvegcserepekből lessz az üveg vagy a pohár, vagy ahogy a kefélés hatására elválik a lepedéktől a fokkrém, és csinos kis hengerekké áll össze a fokkefén, hogy utánna felszívjuk a fokkrémes tubussal kiteljesítve azt, hogy elérje a végleges teltség állapotát. Ha nagy méretekben gondolkozunk, ide tartozik a jelenség is, amikor a Nap a világegyetem minden szegletéből összeszedi a napsugarakat, meg a hélium hidrogén diffúzió.
 
A Cneref szerint állitólag elkébzelhető eggy ojan szituáció, amejben ez oda vissza megtörténhet, például, hogy teszemaszt nem gyűjtyük össze a vizeletet, hogy azt feldolgozva feles legyen belölle, amit aztán elöször poharakba öntünk, utánna meg üvegekbe, hanem elkébzelhető ez az egész forditva is, mármint a másik irányba, hogy nem tisztul a fejünk a krimóba, hanem éppenhogy attól részegedünk le, hogy bejöttünk ide, de az őnsój szerint ez ellene van a fojamatoknak meg az univerzum oksági dolgainak is, ezér szencségtelen ijet kimondani is.
 
A Jorák nem szokott részvenni az efféle vitáinkon, mer gyakran elalszik, főleg korábban, amikor bejön a krimóba, utánna, ahogy telik az idő késöbb felébred, de el kell hogy mongyam, a Jorák eggy kurvajó fej, mer akár alszik, akár ébren van, mindig részvesz a hejiség levegőjének a tisztitásába a záróizmaival, és nagyon sokat segit abba is, hogy a hamutartóbol kiszedegeti a csikkeket, és felfújja őket, és nem is szól, amikor beleteszi eggyeggy enbernek a cigarettásdobozába, és azt annak ellenére teszi, hogy akinek megtelik a doboza, és odaaggya a sorámcsoknak, hogy feltegye a polcra, az pénzt kap érte. Ijen eggy önzetlen barát. Persze a lékkör tisztitásábol az őnsój is kiveszi a részét, bármennyire is elentételeznek a nézetei a Cnerefével, hiszen a nájlonszatyrába levő csirkeaprólék magába szívja, az este még jelenlévő büdösséget, így nappal, mire elmegyünk, már egészen tiszta lessz a levegő, ő pedig a csirkeaprólékot a belezárt büdössel eggyütt elviszi a piacra, hogy örökre betemessék a hűtőpultba.
 
Az Azjul pedig mostanába eggyre izgatottabb, mer érzi, hogy a jövő évbe végre már összeáll a szanaszét levő molekulákból az uszkárja, amit utánna ki lehet ásni, és majd mozogni kezd, és sok öröme lessz benne, csak már előre sajnájja, hogy pont, amikor az a legaranyosabb, oda kell majd adnia kiskorába eggy gazdának, hogy bemászhasson az annya valagába.
                                                                                                                        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Kép: Blassius)

8 komment

Címkék: visszaélés féregjárat anyatermészet angol szavak meghogy miket jelentenek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr311877894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BaaZooKaa 2010.03.29. 22:33:37

Csodálatos munka Őcszib mester! Egy ideje ezen csámcsogok, nyálcsorgok... Az agyanbol kipotyogó jukkáryákbol épitett káryaváram eggyes elemei azonba nagyon szeretnének (érdekessékképpen) idekéreszkedni.... pl. Lyáhim az ébressztôóra hosszas (kb. 5 percnyi) elhallgatása után alszik el.... Az usszkár annyárol (az usszkárral a valagába)földet lapátolnak le a sirásók... Aipórne enbercentrikusan ugyanojan mind nasukirtnecrebne... Nálam a próbababa kijön a vitrinböl felöltözik a ruhákba amit az enberekröl szed le és amejikeket az enberek növessztenek magukon és visszamegy a vitrinbe... a nap elnyeli a föld fényét.... az eneberek kávét köpnek a csészéjükbe amejeket a gyomruk termel s közbe betüket olvasnak fehér ujságpapirra... ijesmik...

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2010.03.30. 09:27:41

Ez köökemény.
Asszem visszavonulok a kis hordómba, elmerengek ezen a reverz paralell galaxis teórián.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2010.03.30. 10:21:52

Ne leljen para. Ez nem párhuzamos, hanem ugyanez, csak visszafele mondva mást jelentenek a szavak.

BaaZooKaa 2010.03.30. 13:36:36

@Bisztő Gyalla: Azonban visszafele biciklizni nehezebb mint visszapörgetni egy normális biciklizés 'már' rögzített fázisait, ugyanis bármikor visszarükvercelhet(?) -+- Schrödinger fehér macskája az egykerekű monociklusunk mögött... (szerintem)

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2010.03.30. 14:06:43

Nincs mit Gyulszi!
Nagyon sokat töprengtem a valagba visszamászó kutyáról meg a visszafelé csörgedezö pisaív irányáról.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2010.03.31. 08:13:33

@BaaZooKaa: Visszafele biciklizni könnyű, ráadásul, az nem is visszafele van, hanem előre, csak éppen hátrafelé. Teljesen biztonságos. Van például ojan enber, aki mozdulatlanul tölti az életét, egészen addig, amíg le nem fordul róla a kerék, felpattan a biciklijére, és máris teljes biztonságban van, és húzza a farát például a krimó egésséges melege. Ott is csak eccer esik el megállás elött. Vagy kéccer.
süti beállítások módosítása