HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Károji biblia de szerintem nem

2009.05.31. 11:53 Sanyi Sanyi

Ferenc behozott a krimoba eggy bibliát és aszt monta hogy az könyveket jelent ókoriul, de szerintem csak ugratni akart, mert csak eggy könyvet hozott és arra ez volt ráirva. Aszt is monta, hogy károji biblia, de eszt sem hiszem el, mer károj nem ojyan okos mint ferenc, csak homokos. Értitek ugye: okos - homokos. Hehe. Megmonta ferenc aszt is, hogy a homo mit jelent ókoriul. A homo embert jelent, merhogy az ókoriak máshogy monták a dolgokat, mint mink. Mongyuk inkább ferencnek hiszek mint azoknak a hazudós nyikhaj egyetemistáknak, akik bejöttek a krimoba alapozni, a csapos is nagyon örült nekik, de elmentek, és a krimo padlójához hozzá se nyultak, pedig eggy csomo felest és sört megittak. Ők aszt monták, hogy károj esetében a homo azonosat jelent. Na most a károj inkább egy birka ember, mer azér a károj, vajjuk be, birka és fiú, azaz kos, de azér aszt nem hiszem el hogy azonos lenne eggy fiúbirkával, inkáb csak eggy birka ember. Megin ferencnek lett igaza. Ferenc jobban tod ókoriul mint a nyikhajok, mer ferenc egy procfesztor, azok meg csak nyikhajok, még ha egyetemisták is.
Majd leirom aszt is hogy mi volt ferenc egy darab könyveiben, de majd máskor.

Szólj hozzá!

Címkék: ferenc animal homo károj antik kultúra ókori szavak meg amit jelentenek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr311154620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása