HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Időalagút

2011.01.01. 14:18 Bisztő Gyalla

 Elkeletet mennie a kocsmárosnak máshova korán, ezér nállunk korábban lett a jövőre, és nem is vettünk észre semmit, csak a kocsmáros monta, hogy már ujjév van, és semmi mást nem is vettünk észre, mer ojan pontossan illeszkedett, hogy nem is volt szünet meg nem torlódott fel a régi, miközbe már az ujj volt, csak eggy nagy durranás történt, amikor a Károj feje koppant az asztalon, utánna koccintottunk, és gondoltunk kicsit az enberi értékekre, hogy a jövőbe hogy lessz meg mint lessz, meghogy a múltba hogy volt, és miket kéne majd csinálni meg ijenekre, utánna hazamentünk, és láttuk, hogy az uccán mindenki töllünk eggy évvel le van maradva.

Eggyszóval jól szórakoztunk, és mindenkinek üzenem, aki kimaratt, hogy ma meghalgathatja ujjévi koncertünket, amejeket a Lajcsinak a válogatott számaibol adunk elő eggyenként és eggyüttesen is.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány kokszgyanú wellnesz zeneesztétika

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr192552146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása