HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

A vattacukros bácsi

2008.12.09. 22:48 Bisztő Gyalla

Volt egyszer egy öreg nyúl, aki úgy megnyúlt, hogy amint átszelte a Csendes Óceán térségét, kettészakadt, ha nem vigyáz, háromba is, de vigyázott. Első fele a tengerbe esett, hátsó meg a tengerbe, de nem ugyanoda, mint az a vattacukros bácsi, aki egyszer ősszel azt mondta. Miért én vagyok a vattacukros bácsi, és eközben elsővérezős lányokat szólított meg buján kuncsorogva vattacukraival. Majd bédugós mozdulatokat tett velük lábaik felé, de jajj, arrébbugrált mindahány, csak egy, aki sánta, maradt, mert neki nem lehetett a lába közé dugni semmit, mert csak egy lába volt neki, de azt felemelte. Látnivaló, hiába minden ármány, ő is tudja, és seggreesett, mert nem volt nála a mankója. Ő volt ugyanis a féllábúak manökenje, mankóval s mankó nélkül, de mindenképpen szeretett volna cukrosbácsival találkozni, csak nem vattacsomót akart a puncijába, mert nem akarta top dry réteges betétjét elcserélni egy nyúlra, vagy olyasmire, ami ragacsos lesz, mint a vattacukros bácsi keze múszak végére. A nyúl első fele beleesett a Kaszpi Tóba, a cukrosbácsi pedig maradt vattacukros.

Szólj hozzá!

Címkék: nyúl szeksz dráma penetra

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr15814074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása