HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Sztrejk

2008.12.21. 18:15 Bisztő Gyalla

Ma este létrehoztunk a krimóba eggy sztrejkbizoccságot, hogy megtárgyajjuk, hogyan kell fellépni, és hogy a továbbiakba mindenkinek jó legyen, és kifejeztük a tiltakozásunkat. A sztrekbizoccság feje a Ferenc lett, aki mivel elbocsájtották a munkahejéről, ahova már minden pillanatba várhattyák vissza, most ép van ideje az érdekeinkel foglalkozni, hogy ne csak az önös valóság talaján binbóztassa a teheccségét, hanem a közügy érdekébe is tehessen az asztalra a feles mellé valamit. A Károjt kinevesztük őrszemnek, hogy kukkoljon kinn a krimó előtt, amikor megjönnek a sztrejktörők, hogy akkor értesiccsen bennünket, hogy ne érjen készületlenül, de eggyellőre nem keletet kimennie, mer még nem fenyeget ijen tartalmu veszéjj benünket, úgyhogy hiába van sztrejk, a Károj megin munka nélkül marad. Továbbá ki akartuk nevezni a kocsmárost is, hogy vegyen részt aktívan a munkánkba, de ő csak az italmérési funciókra szorítkozik, de monta, hogy avval nagy becsbe támogattya a munkánkat a sztrejk ügyébe, valamint az Ibi is sokat tett értünk eggy szép megfogalmazással, csak neki meg el keletet mennie dolgozni, utánna meg fodrászhoz, hogy bedajerojják a haját, de onnét egyenessen jön majd véghezvinni a sztrejk fojó ügyeit. Reméjjük, hogy szolidalitást fogunk kapni az ucca minden részéből, és hogy majd  a Miselle is felfigyel ránk, hogy mi mindent viszünk végbe nemutólsósorba az ő igényeinek is megfelelően, és akkor majd ketyint velünk is a klotyóba, nemcsak a Jocóval, akinek megvolt már a Miselle, eszt ő monta, csakmost a Jocó az kórházba van, mer mirigye van neki, csak elöbb el kell intézni a sok műveletet, amivel ez a sztrejk jár, és utóllag majd nyilvánvalóan kipihenve énekelhettyük a Lajcsinak a lakodalmas rokk klasszikusait.

1 komment

Címkék: sztrejk bizoccság szolidalitás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr12835389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hang Ember 2008.12.24. 20:51:59

Csalatkozom a szrejk szolidalitáshoz, bár én meszebb lakok mint a zucca, de innen a messzi távolból sokaknak a nevében én egyedül is bisztosítom, hogy igen, egyet értek. Egyet viszont nem értek.A Miselle-t nem lehet a Zibivel megcserélni? Mer ő aszondod hogy sokat tett, a Miselle meg finnyás és csak a Jocóval fuzionál. A Ibi meg a dajerolt hajával meg amúgy is hejes, meg szolidál is, ő is jöhetne a klotyóba. Ámbátor mink is jáccunk Lajcsit aztat hogy Spárgarészből van a P.I.P a kukákon, itt a heji csapat jókat szokott rá rázni, pedig nem is áramval mükszenek. Csak enyit akartam nektek mondani, kitartásot a szolidalitáshoz, mosmá nekem is kérhettek egy rundot. A fütyülős barackot is szeretem, De mértékkel és tartózkodással iszok csak. A mérték a vödör, tartózkodni meg a zasztal alatt szoktam.
süti beállítások módosítása