Aszmonta a Lujza, hogy házi körülmények köszt is elő lehet állitani a csipszet, mer hogyha krunplit sütünk meg olajba, akkor az majnem ojan lessz csak hiányoznak belőle bizonyos aminósavak, amejektől ojan jó lessz az íze neki, amikor kivesszük a zacskóból, és elroppantyuk, most hogy eszt így mondom, mingyá ráfojik a nadrágomra a nyálam, mer megindult a kiválasztás attol, hogy elképzeltem aszt, ahogy ropog az enber foga között, mer az aminósavak hosszú érlelés és titogzatos fűszerezés hatására lessznek a csipszbe, amejek bisztosittyák a történelmileg kialakult pizzás jelleget meg a sonkaízü jelleget is, mer nem szereti mindenki ugyanaszt a fajta csipszet, ez például ugyanojan, mint amikor a lányok megisszák a nőknek való édes ízü feleseket, amik nem fejezik ki az erős egyéniséget, és főleg nincs benne a körteíz zamata, ami az alkohol erejével eggyütt eggy rendkívüli párost alkot az enber izlelőbinbójának a hegyén, mintegy bisztosítva aszt a kellemes zsongást, amit a feles lenyelése okoz az enber fejébe.
Asztán megvitattuk a dolgot, és leszavasztuk a Lujzát, ezér továbra sem lehet otthon csipszet csinálni, csakúgy mint ahogy felest sem lehet otthol, hanem csak a krimóba. Szegény Lujzának ez nagy csapás volt, azokután, hogy tavaj meghalt szegénynek az uszkárja, és a bánatba szegény nagyon belebetegedett, és most még a véleményének a negligállása is bekövetkezett, hát nemsemmi érzés lehet most neki, de nemvoltam vele a klotyóba, hogy megvígasztajjam.
Következő alkalommal majd a zsíroskenyérröl is beszélek, elöljáróba csak annyit, hogy eggyszer a Károj fogadásbol közösült eggy zsíroskenyérrel nemileg, csak leszettük rolla a hagymákat elötte, mer monta, hogy attol büdös lessz a kukija, de eszt már montam.