HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Csipsz

2008.12.30. 17:36 Bisztő Gyalla

Aszmonta a Lujza, hogy házi körülmények köszt is elő lehet állitani a csipszet, mer hogyha krunplit sütünk meg olajba, akkor az majnem ojan lessz csak hiányoznak belőle bizonyos aminósavak, amejektől ojan jó lessz az íze neki, amikor kivesszük a zacskóból, és elroppantyuk, most hogy eszt így mondom, mingyá ráfojik a nadrágomra a nyálam, mer megindult a kiválasztás attol, hogy elképzeltem aszt, ahogy ropog az enber foga között, mer az aminósavak hosszú érlelés és titogzatos fűszerezés hatására lessznek a csipszbe, amejek bisztosittyák a történelmileg kialakult pizzás jelleget meg a sonkaízü jelleget is, mer nem szereti mindenki ugyanaszt a fajta csipszet, ez például ugyanojan, mint amikor a lányok megisszák a nőknek való édes ízü feleseket, amik nem fejezik ki az erős egyéniséget, és főleg nincs benne a körteíz zamata, ami az alkohol erejével eggyütt eggy rendkívüli párost alkot az enber izlelőbinbójának a hegyén, mintegy bisztosítva aszt a kellemes zsongást, amit a feles lenyelése okoz az enber fejébe.

Asztán megvitattuk a dolgot, és leszavasztuk a Lujzát, ezér továbra sem lehet otthon csipszet csinálni, csakúgy mint ahogy felest sem lehet otthol, hanem csak a krimóba. Szegény Lujzának ez nagy csapás volt, azokután, hogy tavaj meghalt szegénynek az uszkárja, és a bánatba szegény nagyon belebetegedett, és most még a véleményének a negligállása is bekövetkezett, hát nemsemmi érzés lehet most neki, de nemvoltam vele a klotyóba, hogy megvígasztajjam.

Következő alkalommal majd a zsíroskenyérröl is beszélek, elöljáróba csak annyit, hogy eggyszer a Károj fogadásbol közösült eggy zsíroskenyérrel nemileg, csak leszettük rolla a hagymákat elötte, mer monta, hogy attol büdös lessz a kukija, de eszt már montam.

1 komment

Címkék: csipsz krunpli ízanyagok

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr10848973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hang Ember 2009.01.05. 13:28:26

Én úgy szoktam othon előálítanni a csipszet, hogy kompjúter széjjel kell szedni. Utána kiveszni az alaplapot, a széleit jó le kell tördelni és középen nem marad más mint a csip szet.

Kedves Bisztő Gyalla ez menjen a szóviccre inkább?
Lehet hogy beküldöm oda is...
süti beállítások módosítása