HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

A Lujza története

2009.01.05. 11:15 Bisztő Gyalla

Sajnoshogy a Lujzának beleégett a szivébe, amikor meghalt tavaj az uszkárja, mert tavaj meghalt az uszkárja szegénynek, és nem tuggya, hogy kihez fordujjon eggy kis lelki segéjjér, és monta a Ferenc neki, mer a szókincse elég igényes, hogy nincsen garancia neki se arra, hogy visszanyeri a lelki eggyensúját valaha is, legfejjebbb majd a következő évbe, amikor majd letelt már a gyászév, a jósnő pedig aszmonta, hogy nem ég bele semmi az enber szivébe, amit maradandóan ki ne lehetne égetni, és hogy ha a viágeggyetem pulzusán tartya a verőerén a kezét, akkor maj meghajja az ujj világ eljövetelének a virágzását, és lelkével pedig röbdösni fog, mint a pihe, amejet megmártottak elötte az örökkévalóság aranyporos vizébe, és ezér a tanácsér csak eggy felest kért a Lujzátol, akinek nem sikerült kiégetni a gyász beégett plazmáját a szivéböl, csak az abroszt, mer neki ma semmi sem sikerül, és ojan szerencsétlen, hogy még a retiküljéböl is kihullottak a kacatok, meg az ojan kis dolgok, amikről csak a nők tuggyák, hogy micsodák, de ojan fényesek, ahol még nem pattokzott le rolla a festék, és akkor a károj rálépett az eggyik ijen rúzsára, amitöl piros lett a cipője meg az orra, és akkor a Lujza akkorát zokogott, hogy megeset rajta a szivem, és a kis szőrök ellenére, amik kinőttek rajta a bánattol, akkor keletet megvigasztalni, de nem ketyintettem meg, de utánna elmonta nekem, hogy hiába készült arra már kiskorába, hogy eggy urinő lessz belölle, nálluk mindig alkoholba fojtották a mámorukat, és akkor elhatározta, hogy eggy szentéletet fog élni, és megmenti az álatokat, és attol kezdve hazavitte mindig a kis bogarakat meg csótányokat, akiknek a rossz gyerekek mindig kitépték a karját meg a lábát, és szoritókötést tett rájuk meg dunsztosüvegbe dukta őket, hogy ne fázzanak meg, és asztán adott nekik kalmópirint, hogy gyorsabban gyógyujjanak meg, de az apja mindig kidobta őket a kukába, ezér mindig ujj bogarakat keletet neki keresni, ezér a szomszéd gyerekek mind direkt neki tépkették a bogarak lábát meg szárnyát ki, hogy legyen mindig kis jószágja, akiket mekkeletet mentenie, és asztán mindig kidobta a papája, amikor alkoholos befojásolcság alatt ált, és ettöl kezdve lelki sérülések nőttek a belsejébe, és csoda, hogy eggy úrinőnek sikerült lennie és megmaradnia a vérzivatarba, éshogy az ő uszkárja eggy szép ajándék volt neki az élettöl, hogy kárpótojja őt mindazér a sok kis rovarér meg bogárér, akiken nem sikerült végrehajtani a megmentést, és most hogy az is elhagyta, hogy a teremtő kertyébe ugrándozzék, ez nagy lelki törést idézett elő benne, ugyhogy meg is ittunk még eggy felest.

1 komment

Címkék: lujza rúzs bogárka uszkár elhalálozott ketyint

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr32858622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hang Ember 2009.01.05. 13:20:59

Őz szinte részvényem a Lujzának.
Ami a női retikül tartalmát ileti a énnekem a nőmnek a váltáskája (ez nem azonosítt6ó a munkában egymást követő műszakokval) is tele van mindenvel, amit egy átlagos pasi, mint én meg se tud nevezni, de még ezek mellé is elfér benne egy kompleett harcoló német szárazföldi alakulat is. Mer ijenek ezek a nők. Bizony.
süti beállítások módosítása