Azér, hogy enberek móggyára igyunk, és mekkülömbösztethetőek legyünk azoktol, akik a szomszéd uccába járnak inni az ottani kocsmába, a kocsmáros kidolgozott eggy munkatervet, amit asztán hét pontba szedett, és kiakasztott a pult fölé, és a Ferenc eszt mindenkinek felolvasta. Azóta büszkén képvisejjük a kultúrált italfogyasztást, amerre csak megfordulunk, és érezzük a pillantásokba, hogy fölnéznek ránk.
1. Hozott italt a krimóba inni tilos, és az idegen ital rongájja az egésséget, mer nem tudni, miböl kutyulták.
2. Ne farigcsáld össze az asztal lapját, még ha szerelmes vagy, akkor se.
3. Legyél tiszta, rendes és pontosan fizess.
4. Mongy mindig igazat, úgyis fel van írva, hogy mennyit ittál.
5. Ne ölelgess mindenkit, ha már túl sokat ittál, mer lelököd az italt az asztalról, és asziszik, hogy ketyinteni akarsz.
6. Ne parázz, mer az rosszat tesz az idegeknek, inkáb igyál meg még eggyet.
7. Ne kivánd meg a barátod felesét, ha a tied elfogyott, vegyél eggy másikat.
Van még eggy bónuszpont, amire minnyájan büszkék vagyunk:
+ Aki a krimóba iszik, az úgy él, hogy méltó legyen holnap is a krimó látogatására.
Arról persze nem szólnak a pontok, hogy mejik a minőségi ital, de aszt úgyis tuggya, aki ad magára. A pontokat sokszor betartyuk, mer ez alkot közösséget bennünk.