HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Óté

2009.04.13. 13:45 Bisztő Gyalla

Járt nállunk eggy kiugrott piarista, ami nem aszt jelenti, hogy sokat piál, hanem, hogy komunikációs szakenber, eszt a Ferenctől tuggyuk, és azér nem lett gongya a kiugrásból, mer mosmár óté, ami ojan, mint ami például a Jézusnak is van, hogy csak ránézünk az asztarra, és ettöl lessz ujj felesünk meg hogy a gazdaság se mennyen csődbe, még a pultra is ránézünk és a kocsmárosnak is lessz pénze, és így mindenki boldog, eszt a kocsmáros kérésére vettük bele éppen, mer a Jézus is csinált bort meg halasszendvicset, de ott nem keletet a kocsmárosra is gondolni, a jósnő meg két napra hazament, és nem jött el a krimóba, mer megsértődött, hogy mi elhiszünk minden sületlenséget, és senki sem fog ezután már tölle felesér tenyérjóslást meg más efféle szivességet kérni, ami gazdaságilag nem éri meg neki, de utánna mégiscsak eljött, mer asse éri meg neki, ha nem jön el, mer otthol bisztosan nem kér senki tölle felesér szivességet, utánna meg eggyütt piáltak az ótével, és ojan lenézően beszéltek velünk, hogy eldöntöttük, hogy a Ferencnek hiszünk, és a realitás talaján iszunk szembe a jósnővel, akinek megin büdös lett a szatyrába a csirkeaprólék, de monták, hogy ne aggóggyunk, mer ez csak a tréfás tetánoktol van, akik unalmukba megviccelik néha az enbert, és eldugják mindig a kulcskarikáját, és lehet, hogy talán a kocsmáros ezér talájja meg sokszor a Károj kulcsát az asztal alatt, és ojankor kénytelen mindig az Ibi küszöbe elött aludni, mer az Ibi ojan hangosan horkol, hogy nem hajja ahogy dörönböl, a tetánok meg ojanok mint mi, éshogy mi a saját tulajdonunkba vagyunk, de nekik  nincs a tulajdonukba senki meg ők se senkinek, mer átmentek a hídon, és hogy jobban megércsük elmagyarázták, hogy ez ojan, mint amikor a fenékröl lehámlik a bugyi, mer már nincsen szüksége rá, éshogy az a fenék már mázsás sziklákat is megmozgat, és innét tuttuk, hogy összeszűrték a levet az Ibivel, mer neki van akkora valaga, amiről beszéltek, meg azon nem is láccik a bugyi a redők köszt, és itt most kijelentem, hogy eggyikünk se nézett be a kulcsjukon, amikor az Ibi a vécére ment, hanem csak kitaláltuk, hogy hogy is néz ki valójába, ugyanis ojan kövér, hogy inkább a Misellet nézzük meg a kulcsjukon át, csak ő ritkán jön a krimóba kakilni, mer nagy a forgalma, és a hivatalos ügyek miatt ritkán láttyuk, és ezér van, hogy jobb hijján az Ibi valagát beszéjjük meg, asztán monta az óté, hogy megauditájja a lányokat, és ettöl fognak mind ojan szépen kinézni, hogy mindenki csak őket kivánnya majd mekketyinteni, és ettöl a lányok mind bodogak lettek, csak asztán az óté ojan sok felest ivott, hogy elkeletet szállitani a mentővel és azóta se láttuk.

Szólj hozzá!

Címkék: akció fenék képességek emlő ekszperimentális kokszgyanú óté

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr981062386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása