HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Rezonancia

2009.05.18. 11:10 Bisztő Gyalla

Mindennek másmijen a rezgésse, ezér külömbözik eggymástol a világ százezer szépsége meg a külömböző dolgok meg ijenek, és másmijen rezgésse van például a felesnek meg a fröccsnek, de még a sörnek is, amejbe rosszminőségü buborékok vannak, amejeket nem tud feldolgozni a gyomor, ezér hónajjszagu lessz tölle a lehellet, ellentétbe a felessel, amejbe szárazanyagokat és természetazonos aromát kevernek, hogy minél finomabbá váljon, és ne verje ki a bisztositékot, ha eggy nőt meg akarunk ketyinteni, és ezér belelehelünk az arcába eggy nagyot, és mindezek a rezgéssek annyira külömböznek eggymástol, hogy kiolthattyák és felerősithetik eggymást, és vannak ojan rezgéssek, amejek rosszul viselkednek eggymással, mer a felesnek meg a fröccsnek a rezgésse kinyomja a zyíroskenyér meg a káposzta rezgéssét az uccára vagy, ha éppen ojan hejen vagyunk, akkor a klotyóba, mer a klotyó rezgésse beszívja magába mindezeket a rezgésseket, hogy utánna kondenzálja, összepaszíccsa, és a világ számára ujjra felhasználhatóvá tegye, ezáltal teremtve meg a fojamatosságot a múlt  és a jelen között, amibe eggy ajtó van, hogy át lehessen menni az eggyikböl a másikba, mint ahogy a klotyó ajtaját is kinyittya az enber, ha éppen nem itt akar lenni, hanem ott, kivéve, amikor felujjitás miatt leszerelték, mer akkor át lehetett menni kinyitás nélkül, mint eggy időhurokba, amejbe fojosókon az étert követve eljuthatunk bárhova, legalábis eszt monták.

8 komment

Címkék: tudomány bio bölcsesség káposzta féregjárat ekszperimentális időhurok ferenciklopédia

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr461128339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ű 2009.05.18. 11:42:42

A világ legszebb mondata!

Hang Ember 2009.05.18. 14:42:42

Igen. Ezt magam sem fogalmazhattam volna meg egyszerűbben.

" vannak ojan rezgéssek, amejek rosszul viselkednek eggymással, mer a felesnek meg a fröccsnek a rezgésse kinyomja a zyíroskenyér meg a káposzta rezgéssét az uccára"
Erre vonatkozóan Penetra mester kocsmafizikáról szóló nagyrabecsült gondolataira egy vicc formájában reagáltam. Az a vicc itt is megállná a helyét.

bropi 2009.05.18. 19:13:17

"..rezgéssek annyira külömböznek eggymástol, hogy kiolthattyák és felerősithetik eggymást.."

Namámost ha én eccer berezonálok akkor engem minimum kiolthattyúk!!!

grandaw 2009.05.19. 22:59:28

amikor sok-sok ferenc összegyűlik (pl. a ferenciek terén) és együtt rezegnek, az az interferencia.

Némber Ván 2009.05.21. 22:56:57

@grandaw: Hameg kicsit arrébb, a zsinagóga előtt, akkor pedig az a konhferencia.

Cartman (ex Cartman) 2009.07.23. 10:35:40

Ezt Te viccesnek (menőnek / coolnak) gondolod (netán "mondanivalója van"), hogy szinte nincs olyan szó, amit helyesen írnál le? Mert szerintem ez szimplán idegesítő.

Az opera műfajának van egy alternatív definíciója: ami prózában túl bárgyú lenne, azt inkább eléneklik :). Itt is valami ilyesmiről van szó. Mondanivaló / stílus zéró, de valamivel csak fel kell hívni Magadra a figyelmet...

Némber Ván 2009.07.24. 17:36:55

@Cartman (ex Cartman):
Kedves Cartman!

A szószpark humorát sem élvezi mindenki, valszeg így vagy te Gyalláéval. Szerencsére az sem kötelező , mint ahogy ez sem.
Én például kifejezetten nem szeretem a forma 1-t, szerintem a világ egyik legunalmasabb sportja -még a focit is veri ez ügyben-, mégsem jutott eszembe, hogy egy forma 1-es fórumon fikázzam azt.
Felőlem(felőlünk) nyugodtan gondolt, hogy csupa agyament belterjeskedik itten, szerintem ezt dicséretnek fogjuk fel. És kösz, hogy idekattintottál, végül is a gugli nem azt számolja, hogy pozitív, vagy negatív a kritika!

Üdvözlettel: Némber Ván
süti beállítások módosítása