HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Posztimpresszionizmus

2009.06.01. 18:44 Sanyi Sanyi

A posztimpresszionizmus is ókoriul van, pedig ijesmi nemis volt az ókorban, de ferenc ojyan okos, hogy aszt is tudja, mit montak volna az ókoriak ókoriul, ha lett volna akkor ojasmi, amit ma mondunk, de akkor nem montak, mer nem volt, de montak volna, ha lett volna az, ami ma már van, és mongyuk. Na mindeggy, a poszt aszt jelenti, hogy utána, az impresszió aszt, hogy benyomás, az izmus meg aszt, hoty így csinálják azok, akik azszt csinálják. A ferenc monta, én meg már tudom is adaptálni (ez külföldiül van) a hétköznapi élet sodrásának áramlásaira. Szóval,  öszeségében aszt jelenti, hogy amikor az uccában lakó művész lejön a krimóban, és benyomott már eggy-két feleset, akkor rajzol a söntéspultra, miután benyomott.
Na ez a posztimpresszionizmus, hogy benyomás után csináljuk amit csinálunk, például mekkettyintjük a lujzát vagy rajzolunk a pultra.

1 komment

Címkék: ferenc lujza anima művelcség (p)una kettyintés antik kultúra ókori szavak meg amit jelentenek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr961157382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hang Ember 2009.06.02. 13:11:49

Volt jugoszláv tagállamban gyártott tömegközlekedési eszköz neked is dupla Sanyi!
(Szerb busz Sanyi sanyi!)
A posztimpresszionizmus afféle is lehet, hogy a krimóba sok feles után ojan benyomásod keletkezik, hogy kell írni a Bisztő blogjába egy poszt. Egésségedre!
süti beállítások módosítása