HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

A jósnő tudománya

2009.06.09. 11:30 Bisztő Gyalla

Ugyanis monta, hogyha figyeltek a jelekre, akkor eljő az üdvözitőtök, mer az aura kipárolgássa az vonza az ijen lelki dolgokat, tehát mennél többet lelkizik az enber, annál inkább, csak nekünk még nem jött, mer lehet, hogy munkát ajáll vagy inkább felest hoz például.

4 komment

Címkék: tudomány bölcsesség aura térbeli elcsépelt szóvicc zölcség menybölazangyal

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr781173416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bropi 2009.06.09. 12:16:16

"..figyeltek a jelekre, akkor eljő az üdvözitőtök,"

Szerintem a jósnó első jele,hogy felhúzta magára a sárga jóátláthatósági mellényét ezen keresztül tisztán láccanak a további jelek,hogy például nedves a csunyája,és porzik a veséje..!
Noshát mialat ő elmond egy üdvözlégyet,addig a kezedben egy felessel alul megszúrod,miközben döntöd bele a felest...
Erre fele elég sok az illen józsnő....:)

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2009.06.09. 12:20:43

@bropi: Felest aszt mindig kér auravizsgálatér, de ha mekkel foltozni, akkor kettőt. A Ferenc az nem vizsgáltattya magát, mer megvilágosult tudományos álláspontya van. Csak titokba a bisztonság kedvéér. A jósnőnek nejlonszatyra van, és abba mindig csirkebelsőség van meg farhát, és néha ettöl kicsit büdös lessz estére meg répa.

bropi 2009.06.09. 12:40:19

@Bisztő Gyalla: Szoktak nekem is lenni álláspontyaim,mint példul vasárnap mikor horgásztam.
Igaz nem tudományos és még állni sem tudott,de ponty vót....(vagy sügér(?)addigra mán nem láttam odáig)

Hang Ember 2009.06.10. 08:43:03

Vót nekem is auravizsgálatom, a múlkor az aurásmesternél... de aznem párolgott ki csak a pohár abszint amit utána megittunk de az is azért párolgott mert mekkellett gyújtani. Aszt meg ugye mindeni tuggya, hogy mér kell az abszintot meggyújtani, azér kell mer a százszemes cukor amit egyébként fémkanálba teszünk és föléhejezzük akkor fog fojékonnyá és barnává válni. Eszt szagemberek akik értenek hozzá úgyis mongyák hogy karamellizálódik. (De olyan volt már a haveremmel is hogy amikor hozzáért a karja a egy csajszi elől levő jóindulatú daganatához mellizálódott vagy mi a csöcs.) Utána kell beletenni a cukort a zabszintbe bele és így kell meginni mer így finom. Mongyuk én akárhányszor ittam mindig búvárital lett belőle. Inkáb eggy jó felest iszok.

A jósnőnek meg üzenem hogy ha gyön ez az üdvözlős enber (B. Gy. után szabadon) akkor ne lelkizzen hanem egyy felest hozzon szilvapájenkából oszt aszt ajálgassa.
süti beállítások módosítása