HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Pedo-, peda-, pedi, stb.

2009.08.04. 08:08 Sanyi Sanyi

Na mostan én eggy nagyon művelt és kifinomult ember vagyok, és jó tudom az ókoriak eszejárássát követni, ez mostan kiderült a minap a krimóban.

Véletlennül elolvastam eggy szótárban, ha pedoval vagy ilyesmivel kezdenek eggy szavat, akkor aszt jelenti, hogy a gyerekekkel kapcsolatos a szó.

Ilyen ókori szavak például a pedagógia, ami ókoriul aszt jelenti, hogy adiendre, mert adiendre eggy góg nevű figurának a gyereke, eszt ő maga írta le az önéletrajyzi ikletéssű irományában, eszt minden hozzám hasonló művelt irodalomszerető tuggya.

A szeretésről jut eszembe: a pedofília meg aszt jelenti, hogy valaki szereti a gyerekeket. Namost a góg nevű illető bisztossan szerette az adiendrét, ezért csakis pedofil lehetett. Etimológiailag (eszt majd késöbb elmagyarázom a műveletlenebbeknek) bisztossan.

Van ám még eggy félreértett szó is, csakhogy a kevésbé tályékozottak is megércsék a pedós dolgokat. Mindenki tuggya a krimoba a tévéből, hogy amikor a korcsojyádzók nem csak úgy szépen kőrbe-kőrbe menek, hanem összevissza csúszkálnak a jégen és hadonásznak a kezükkel, az a kűr. Ha gyerekek csúszkálnak a jégen összevissza, és közben hadonásznak a karjukkal, hogy el ne essenek, az a pedikűr. Ibi is rosszül tuggya, mer amikor a lábkörmét piszkálta fura vasakkal, akkor aszt álitotta, hogy pedikűrözik, pedig mindenki tuggya, hogy Ibi má nem gyerek. Láccik rajta.

Azér aszt tudom, hogy hijjába vagyok ijjyen müvelt, Ferenc sokkal müveltebb tőlem.

4 komment

Címkék: irodalom pedofil szeksz nyelvtan művelcség lábszex antik kultúra ókori szavak meg amit jelentenek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr701287448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VKI · http://raknelkul.blog.hu 2009.08.04. 12:48:03

Kimaratt, hoggy a pederaszta aszt jelenti, hogy jamaikábul gyütt gyerek, aki a reggit naggyon szereti, és a hajja ollyan csimbókókba lóg, mint amijjen a szomszdasszonynak (Jucinéni) vót a konyhálya és a nappalilya (angoloknál: hall, de sose értettem, hogy mit hall) köszt föllógatva, ollyan föggönyfélle.

Némber Ván 2009.08.04. 13:44:40

Na most már értem, hogy Ella tantit kiskorában miért hívták pedellusnak.

Némber Ván 2009.08.06. 23:38:14

@Sanyi Sanyi: Helyesen írva pedi-gray, azon személy jelzője, aki a szürke árnyalatok közül a fiatalokat részesíti előnyben az öregek-szürkékkel szemben.

És ha már itt tartunk,
Pedi-g: Süldőlány gé pontja.
süti beállítások módosítása