HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Szekszuállis fogalmak

2009.11.06. 08:43 Sanyi Sanyi

Namostan a szeksz eggy ókori szó, és ketyintést jyelent. Eszt mindenki tuggya. Hijába ókori szó, ojjyan fontos a ketyintés, hogy meghonosodott a magyar nyelvben is.

Itt van mingyárt a szekszuállis kifejyezés, ami hímnemben van, nőnemben szekszuális. Mer ugye a hím hijába próbájja megjáccani magát, csak akkor tud szexuállni, ha áll is. Eszt én is tudom tanusittani. A nőknél viszont lehet a szekszuálás ál is, mer meg tuggyák jáccani magukat. Károjnál ez kisé bonyolultabb, mer benne összezavarodott a hímnem és a nőnem.

Nagyon kifejyező ám a magyar nyelv.

A nyelvről jut eszemben eggy másik szekszuális kifejyezés: az orális szeksz. Ez is ókoriul van és hímnemben is igy kel irni, mer az oralizáláshoz nem kell állni a ketyintőnek, még akor sem, ha az orrunk éppen úgy áll, hogy becsusszan ide-oda.

Az annális szeksz pedig arra utall, hogy ketyintéskor nem akargyuk valamijért a (p)unába dugni a szekszuállásunkat, annál is inkább, mer mongyuk nagyon feltolnánk a tampont, és nehéz lenne utána kipiszterkálni, márhogy a tampont, ezér asztán kicsit arréb duggyuk, mer ott nincsen tampon.

Van még ojjyan kifejyezés is, hogy leszbikus. Ijjyenkor két nő akar szekszuállni, de nincsenn nekik szekszuállásuk, és ezér asztán kénytelenek eldönteni, hogy ki lesz bika(becézve bikus) és ki lesz a lány. Ezér hívjyák leszbikus szeksznek. A leszbikus tehát eggy jyelentéstömörítő szóösszetétel.

8 komment

Címkék: szavak szeksz anal orális (p)una orrálsex ókori szavak meg amit jelentenek ferenciklopédia

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr641504181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2009.11.06. 10:42:26

Azér akar a két nő szekszuálni, mer még nincs ott a bikus, csak majd késöbb.

Hang Ember 2009.11.06. 10:43:13

Namost kedves fele és egészen barátom!
Az való igasság, hogy a himek akkor szekszuálnak ha állnak. De felhívom nagyrabecsült figyelmedet, hogy én (is hím vagyok-legalábbis a reggeli pis... ...logásnál még az vótam) ülve is szoktam szexszelni meg feküdve is, tehát kérem a megfogalmazást kiterjeszteni (.dll) szekszuülésre meg szekszufeküdésre is.
A poppsiszexsznél meg a "minél beljebb anál jobb" felkijáltást alkalmazzák a tisztított (por no) felnőt stílusu filmekben.
Vita- és véleményáradat indító kommentemnek itten van vége, pötty.

Sanyi Sanyi 2009.11.06. 14:33:03

@Hang Ember: Nem neked kell állni ketyintéskor, hanem a ketyintőnek. Ha nem álló ketyintővel akarsz ketyinteni, mer mongyuk túl sok feleset ittál, aszt úgy mongyák ókoriul, hogy félhat, és nem szok sikerülni se fekve, se ülve...

Némber Ván 2009.11.06. 19:55:44

@Hang Ember: Az ülve való szekszualizálás az a közösülés.

Némber Ván 2009.11.06. 19:58:49

Ha meg két fiú, akkor az a lesztehén?

BaaZooKaa 2009.11.07. 16:11:28

@Némber Ván: Ha mindkettő fia-borja akkor akkor is bikus csak akkor ott a kérdésÉ ki lesz bikus? Teh? Ééén?!
Az is dugvalévő, hogy utána már nem kettő áll a vásáron hanem hárem+. A bika ojjankor az Orrdzsiájdzsó ami annyit tesz, hogy orr.baszájba. Az ijjen csoportszekszbe arra kell vigyázni, hogy el ne lopja a cipődök aki hamarabb végezi ki a vármegye robottyát.

Sanyi Sanyi 2009.11.07. 20:13:22

@Némber Ván: az nem úgy van, mer eggyrészt a két fijú sem tud szekszuállni,ha eggyiküknek sem áll, másrészt pedig nincsenn nekik tamponos testnyílássuk, ezért kénytelennek análisann szekszuállni. Ezért nem lesztehénke szeksz, mer ojjyan, mintha a tehénkében tampon lenne eredendő nyílásiliag. De eszt károj jyobban tuggya.

Hang Ember 2009.11.07. 20:56:10

@Sanyi Sanyi: igazad van...
de ha a sok feles leküzdi az enbert oszt félhat van, akkor még mindig megcsinálhatod aszt, hogy a partnert leküldöd gyertyába, fölé állsz, belelógatod a keytintőt és eggy fakanál (nem a fuck anal) nyelével oldalirányban megütögeted a ketyintőt, hogy legalább a (p)unci oldalához hozzáérjen. Így legalább a láccattya megvan...
süti beállítások módosítása