HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Paranormális jelenségek

2009.12.17. 09:54 Sanyi Sanyi

Paranormállis yelenségek a krimóban is történnek.

Egyépként a paranormállis ókoriul van, és akkor hasznájjuk, amikor tejjesen rengyénvaló, ha be vagyunk szarva a félelemtől. Na akkor kell mondani, hogy paranormállis.

Mint például akkor,amikor elragadnak az ufók, vagy a szellemvilágból átnyúlnak titogzatos kezek, és elemellik valakinek a pénztálcáját, mint a multkoriba is az enyimet, éppen a segéjy napjyán, és akkor a yósnő elmonta, hogy ez csakis ijyesmi lehetett. Namostan nekem nem csak a pénztálcámat ragadták el az ufók, hanem engem is (igaz, a tálcám se volt meg utánna).

Csendessen iszogattunk feleseket a krimóban, mondhatnám, hogy feleseltünk, és akkor eggyszer csak kiesett eggy-két óra az emlékezetemből, és másnap még különféle vágott sérüléssem is volt, mer bisztossan megműtöttek, miközbenn a pénztálcám is eltűnt. Én ezekután félek az ufóktól, de ez normális para.

A multkoriba meg a szellemek borzongató világa költözött be rövid időre a krimóba, éppen záróra ideyén. Jeges fuvallatok yárták át a krimót kisérteties hangokkal kísérve. Megnésztük, de nem volt nyitva az ajtó, és Károjnak is eltünt a pénztálcája. Penetra, aki délelött benézett éppen csak eggy-két fröccsre, aszt monta, hogy ez a klíma téli működtetésének triviális manifesztuma, és a csapos kapcsolta be, hogy végre hazamenyünk már, de jyósnő kikérte magának, mer hogy ő megérzi a szellemeket, és ez bizony szellemjárás, meghát károj tálcája is... Mindenesetre mindannyian elmenekültünk, mert megint csak a normális para borzongássa vett erőt rajtunk, és mindenki szorongatta a tálcáját, csak károj nem, mert neki akkor már nem volt meg.

Nahát valami ijyesmi a paranormállis jyelenség.

1 komment

Címkék: para tudomány bölcsesség paranormális fojamatok nemlételmélet a krimóba mindenki őszinte mer szerettyük eggymást ókori szavak meg amit jelentenek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr761603956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Némber Ván 2009.12.28. 18:32:11

Már így visszatérve a paralelepipedonra, a Para soha nem volt normális, legalábbis akit én ösmerek, az nem.
süti beállítások módosítása