Mennél több szárazanyag tartalom van eggy felesbe, annál jobb a minősége, mer annál jobban elkeveredik a fojadékba, ami a végén izleléskor azt a bájos semmihez se hasonlitható felesízt eredményezi, amér annyian rajongunk, ezér a nagyszerü nedüér. Sok odafigyelést igényel, hogy mindenütt egyenletesen kevereggyen a fojadékba, és időnként ne csomósoggyon ki, mint eggy görbület a téridőbe vagy, mint eggy mirigy a májkrémbe, amitöl eggy kissé rágóssá válik az íze, főleg, ha már tegnapelötti, de szeretettel meg tehnológiával mindent megoldanak az italkészitő mesterenberek, amire nagy szükség van, hogy ne ázzék el, a feles ugyanis nedves.
Szárazanyag tartalom
2010.03.01. 10:04 Bisztő Gyalla
2 komment
Címkék: használati útmutató ferenciklopédia
A bejegyzés trackback címe:
https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr511799125
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Hang Ember 2010.03.01. 14:08:21
Hát kedves fele és egészen barátaim!
Tennap volt a zülletésnapom, ennek örömére sok felesízű italot gördítettem le a torkomon. Bizonyíthatom, hogy a kollégáim pontosan a megfelelő mennyiségű szárazaznyagtartalmat tették a felesbe, de hijába volt az odaadó szeretetük irányomban, nagyon nedvesek lehettek a felesek, mert mindannyian eláztunk.
Tennap volt a zülletésnapom, ennek örömére sok felesízű italot gördítettem le a torkomon. Bizonyíthatom, hogy a kollégáim pontosan a megfelelő mennyiségű szárazaznyagtartalmat tették a felesbe, de hijába volt az odaadó szeretetük irányomban, nagyon nedvesek lehettek a felesek, mert mindannyian eláztunk.
Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2010.03.02. 05:16:55
gyönyörü gondolatok, legszivesebben most meghúznám az üveget
