HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Emulgeál

2010.03.11. 11:24 Bisztő Gyalla

 Amikor a Károjnak ráömlött a felese a zsíroskenyerére, akkor a kenyérböl belefacsarta a felest a poharába, utánna rákente a zsíroskenyerét eggy másik zsíroskenyérre ujj minőséget adva ezáltal neki. Emulgeálni máshogy is lehet, de annak több köze van a pikantériához, mint a táplálkozáshoz, ezér most kihagyom, de megjegyzem, hogy a Károj zsíroskenyerével ugyanez a hejzet.

Szólj hozzá!

Címkék: konyhaművészet ízanyagok angol szavak meghogy miket jelentenek ferenciklopédia

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr281830915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása