Amikor a Károjnak ráömlött a felese a zsíroskenyerére, akkor a kenyérböl belefacsarta a felest a poharába, utánna rákente a zsíroskenyerét eggy másik zsíroskenyérre ujj minőséget adva ezáltal neki. Emulgeálni máshogy is lehet, de annak több köze van a pikantériához, mint a táplálkozáshoz, ezér most kihagyom, de megjegyzem, hogy a Károj zsíroskenyerével ugyanez a hejzet.
Emulgeál
2010.03.11. 11:24 Bisztő Gyalla
Szólj hozzá!
Címkék: konyhaművészet ízanyagok angol szavak meghogy miket jelentenek ferenciklopédia
A bejegyzés trackback címe:
https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr281830915
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.