HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Három értelmetlen mondat evör

2010.03.21. 16:06 Bisztő Gyalla

 

Utóbbi időbe nagyon megszaporodtak azon esetek, amikor felidegeltek, mer eleve semmi értelme nem volt annak, amit montak, legalábis kilógott a lóláb, hogy valami nagy értelmetlenségre készülődnek, és ezt próbálják elpalástolni a sületlenségeikkel. Ez vezetett arra, hogy csokorba gyűjcsem, mi több közzé is tegyem, eme megnyilvánulások legszebb gyöngyszemeit, amejeket főleg a Károj hangoztatott nap, mint nap, de hozzá kell tennem, hogy ne tekincsen senki elfogódottnak amiatt, hogy mindig őt emelem piedesztálra, hogy bemutassam a mai világunk idiómáit, mer nincsenek nekem tüneteim, és nem tekintem a Károjt eggy kirakati báránynak, se eggy felmosórongynak, akibe belé lehet rúgni minden eggyes alkalommal, amikor a hüjeség témáját elemezzük, továbbá konplekszusaim sincsenek, és elmosódott alakokat sem látok néha a sötétbe, csak esetleg, amikor azok eredetileg élesek, csak már addigra homájosan látok, és a hangokat is igazi enberek mongyák körülöttem, és ojankor már néha ők se értik a saját szavaikat, és ezér van az, hogy néha én vagy a Károj eggyeggy elejtett mondatnak engedelmeskedve lenyel eggy dugót viccböl vagypedig belenyúl az Ibi dekoltázsába, és az sajnoshogy megengedi, és akkor fogalmat alkothat az enber arról, mijen is eggy nyuszifül, vagy eggy míves bársonyos gumitömlő. Az eggyik értelmetlen mondatot a Károjtól hallottam, amikor mekkérdezte az Ibit, hogy a melle valóban ijen míves-e vagy a dialízis miatt lóg ki belölle, a másik alkalommal meg csőcserét ajállott az Ibinek, de az férreértette, hogy mér nyujtogattya felé a gumibelsőt, ezér mindenkinek mekkellett fognia a mellét, utánna meg valaki aszmonta a tömlőre, hogy az a csöcs ere, és ez volt a harmadik, de nem én montam, hanem a Károj, csak addigra feldöntöttük sajnos az asztalt a röhögéstöl, és haza kellett emiatt menni, de legalább aznap már nem kellett továb nézni az Ibinek az ufótökeit.

 

(Az idegen szavakat a Ferenctől tanultam, mer aki szemfüles, az tanál.)

6 komment

Címkék: dráma kommunális csöcserész művese

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr681856892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2010.03.23. 13:17:44

Beleírhatlak lekközelebb, hogy a Károj elalutt a sarokba, pedig titkolják, hogy eggyütt szoktak ketyinteni, de az Ibi ojan furán felszabadultnak érezte magát, mer itt volt a tavasz, és ropni kezdett a Blassiussal, aki csak arra járt éppen, hogy megigyon eggy fröccsöt, utánna meg mekkövülten nézte az Ibi szütyőit, amejek furán hinbálództak, csak szerencsére felébrett a Károj, és az Ibi elvitte smárolni a függöny mögé, hogy senki se lássa, ezér ki kellett menni, hogy az ablakon keresztül lássuk, ahogy a Károj elsüjjed a zsírpárnák között.

BaaZooKaa 2010.03.23. 21:00:38

Rórszkoccs hapsiró meséltem a mútkor Lalyosnak s ő monta, hogy mindenkinek az annya... s fojtatta azzal hogy Frajdi, közbe gesztikulált és ordibált . Erre felébrett Marczi a szakavatott kibisz s aszonta hajrá Frajdi, egy szilvát rendel! Lalyos tovább ordítozott, hogy fusztrált társaság, mert mindenki röhögött a Marczi viccin egy potya szilva reményibe. Lalyos mérgibe beintrovertálta magát egy ölnyi hubertusszal az aztal alá és miután szétitta magát elaludt és törpékrő állmodott...

I.Törpe (megáll Csongor fekvő teste mellett): Ki hívta ki a mentőket?
II. Törpe (előhúz egy UNICUM cimk◙velellátott perfúziós tasakot): Ki ivott a perfúziómból?
III. Törpe (részegen énekelni próbál): Ki..hukk...aaa ház az ablak....hukk!
I. Törpe (ráförmed): Ki van rúgva!
(III. Töpe szomorúan eltámolyog)
II. Törpe (a III. Törpe uán üvölt):Kitekerem a nyakadot!
(Távolból vadászkürt hallatszik)
III. Törpe: Kitartás, már hívnak is, vár a meló!
(elszirénáznak. III. Törpe visszatámolyog, s kirabolja Csongort, majdsietősen elbotorkál)
Csongor (réműlten felpattan, ordít): Kiraboltak! Jaj, én balsors bolondja! (a III. Törpe után rohan)....

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2010.03.24. 19:45:52

Jó nö lehet az Ibi, szivesen odabújnék mellé egy hideg téli éjszakán, hogy a hasamra fingorásszon...

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2010.03.24. 19:47:48

hamarosan áldott állapotba kerülök, akkor beleírok én is a blogba egy jót

Hang Ember 2010.03.28. 21:15:36

kedves fele és egészen barátaim! A múttkor olvastam művellődés közbe, hogy egy ilyen tömlőmellű hölgynek magassági repülés közben kidurrant a cicije neki. Lehet, hogy szólni kéne Ibinek, hogy ne akarjon magassági repülésbe utazni, mer esetleg neki is durran. Már a cicilye.
De arra kérlek benneteket, hogy szójjatok a nevemben neki mert én most nem tudok neki szólni, mer nem tudok irányt venni a krimó felé, mer egészen árpilis végéig éccaka tizenkét órába kell dolgoznom, amire az utóbbi három évbe nem volt példa, és így nappal alszom, és a feles ízű italokat is otthon iszom meg csendbe reggel, hogy ne ébreggyenek fel a háziak, mert ők is kérnek akkor belőle.
süti beállítások módosítása