HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Szuperpovers

2010.04.19. 12:09 Bisztő Gyalla

Van úgy, hogy a szereplőknek különleges ereje van, de mindeggyiknek más, és úgy győzik le az ellenséget, például a Metál Lédinek fémböl vannak az idegei, az X mennek pedig bármi lehet a neve, és így el tud bújni a zaklató hatóságok elöl, mer például azt hiszik, hogy Dzsémsz, és azóta már rég Dzsonszi a neve, és eggy sikeres homoszekszuális üzletenber feleségének a gardróbjába bújkál.

Mi is megbeszéltük, hogy kinek milyen sikeres tulajdonsága legyen, mer akkor le tudjuk igázni a szomszéd uccába az italboltot, mer oda csak ojan fura alakok járnak, hát nem mondom, hogy félhüjék, de inteligenciába, kreativitásba és tudatállapotba megkközelitik azt az állapotot, mégha nem is kivánok rosszat mondani rolluk, nem is beszélve a felhalmozott italkészletekröl, amejeket odaadhatnánk a kocsmárosnak, és így el tudná nekünk adni hitelbe, mer fő a kedéjj, de nem tuttunk eddig megállapodni, mer mindenkinek csak másmijen szuperereje lehet, de mindenki csak azt akarja, hogy láthassa mesztelenül az összes nőt, akkor is, amikor ruha van rajta.
 

1 komment

Címkék: kaland filmkultúra angol szavak meghogy miket jelentenek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr961933939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hang Ember 2010.04.20. 21:39:53

hátt, notre maître ahogy a művveltt fransziják mongyák (eszt a múltkor halottam egy ilyen turisztaikai műsorba) aszt mongyák hogy aszt jelenti hogy kedves mester. szóval énnekem ojan szupererő kéne hamá lehet választani, hogy a falon keresztül is meglássam hogy a kocsmáros menyire vizezi a körteízű felest, mer ha sok vizet tesz bele az nem jó, de eszt neked nem kell kifejteni.
szóval nekem ijen erő kellene egynek, másiknak meg ojan szuperpóver, hogy ha bemegyünk a krimóba, akkor a felesízű italt aszt a gondolatom erejével oda tuggyam vinni az asztalhoz, (ezt valami földhivatali szemlélődős kifelyezéssel telek kinézisnek híjják) mer így akkor nem kell a söntéspulthoz tán torogni, csak leülni az asztalhoz és akkor így több idő marad. Inni. A feleseket. is. meg arra is jó lesz ez a erő, hogy gondolatom erejével le lehet húzni mongyuk az Ibiről a blézert és akkor láthattyuk a mesztelen valóságot. (de csak akkor ha nem vittük tulzásba a felesek mozgatását, mer akkor elalszunk mint a károj. az asztal alatt.)
süti beállítások módosítása