HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Pártszinpátia

2010.06.29. 10:17 Bisztő Gyalla

A Károj a szinpátiája alapján választana, de hiába választana magának párt, ha eggyrészt mindenki ugyanazt választaná, másrészt meg, ha az meg senkivel se hajlandó közösködni, mer mindenbe rendnek kell lenni, és más a szinpátia meg megin más a párfunkciók gyakorlássa, és a multkor is, amikor a Károj mekkérdezte a Misellet, hogy neme akar ketyinteni vele, és monta a Miselle, hogy nem, akkor azt is mekkérdezte, hogy neme rőszak a dísz nótor, de már nagyon részeg volt, ezér nem volt semmi értelme, külömben tudhatta volna, hogy a Miselle nem fog ketyinteni vele, mer első a kuncsaft, utánna jön csak a ketyintés, de az is csak a kuncsaftal, mer neki van pénze, szóval szerintem arrol akarhatott érdeklődni, hogy neme túlerős a szaga a cicijére locsolt kölninek, vagy neme késsel vágná fel a pikáns fűszerezésü sültkrunpliját, mielőtt végleg felcicomázza magát, és innét is megtudhattyuk, hogy miket gondol magába, amikor nem figyelünk oda, márpedig mindig nem lehetünk ott mellette, márcsak azér se, mer beszélgetés közbe mindig elalszik, és ojankor nem tudjuk megmondani neki, hogy ez hüjeség, amit mondasz, mer mi szerettyük, hogy itt vagy, csak értelmetlen dolgokat szoktál mondani eggyfojtába, és testvériessen, mindig aki megláttya elöször, hogy elalutt, az issza meg a felessét.

Szólj hozzá!

Címkék: diéta disznó cici anyagok bögyörő didi

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr642118012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása