HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Kuki vagy fütyi?

2011.02.18. 09:33 Bisztő Gyalla

 Ez a fontos kérdés merült fel tegnap este a krimóba, hogy kukinak vagy fütyinek hívjáke a fiuk pisilőjét, amire a jósnő aszmonta, hogy a világegyetem ékes surgarai beragyogják az összeset, amire monta a Ferenc, hogy biomassza van az ő fejébe, mer a világegyetem nem is létezik csak a kétkezi tudomány, amejen enberek miliói dolgoznak fáradságosan, hogy nekünk eggy kis ész kerüjjön a kobakunkba, amire monta a Károj, hogy az erkölcs is figyelemreméltó meg a morál is, mer szörnyü állapotok uralkodnak odakinn az uccán, előfordulhat, hogy valakinek hirtelen eccercsak lecsúszik a morális szintye, és akkor baj van, de szerencse, hogy itt benn a krimóba mi védve vagyunk az ijen veszéjjektöl, mer meleg szerető gondoskodó közeg vesz körül bennünk, amibe lubickolunk, mint ha a vízbe, de szegény Miselle, csak nagyon nehezen védheti meg magát, mer mindég ell kell ugrania melózni, és alig tuggya visszaemelni a morális szintyét, amikor visszatér közibénk, de ő eggy erkölcsös lány erős tartással, aminek következtébe neki gyerekjáték a morálozás, és erre mindannyian büszkék vagyunk, amire monta a Ferenc, hogy naigen, de mindehhez kell az ész is, amejjel mederbe lehet terelni a dolgokat, és, hogy már nemazér, de neki van eggy konkrét ötlete a morálra, amivel megrengeti a világ begyöpösült részeit, de nemmonta el, mer fél,hogy a kínaiak megvalósittyák a piacon, amivel borzalmas károkat tudnának okozni a világ érzelmesebb részének, amej szereti a virágot meg a cuki dolgokat meg a szépet és a csokit, amire a lányok már majnem elaluttak, és ők nemmonták meg, hogy szerintük fütyie vagy kuki, mer őket nem érdeklik ijen férfias dolgok, csak a manikúr meg a smink.

4 komment

Címkék: tudomány hasnyálmirigy kuki smárolás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr242669844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása