HTML

dolgok

Néha elgondolkodok, asztán meg elfelejtem, hogy mi jutott az eszembe."

Friss topikok

  • Dudás Bertalan: platón parmenidész! bravo! (2014.07.21. 13:47) Sok
  • Hang Ember: Legeccerűbben úgy lesz házisöröd, ha megszelídíted a vadsört. (2013.09.21. 19:46) Hogyan kell házisört csinálni?
  • Zsiráffusz camelopardalis: @Hang Ember: és, összejött a kooprodukció időközben? :D videjófelvétel esetleg? (2013.01.12. 20:55) A Lajcsi szép karácsonyi videoklippje
  • Hang Ember: Azér jó magába beszélni az enbernek, mer mindig igaza lesz. Kivéve, amikor nem, pedig akkor is. ... (2013.01.10. 09:06) Jótanács
  • sóskatáska: sík hűjék vagytok. csak igy tovább (2012.11.21. 23:09) Játéggép

Dolgok

2009.07.26. 19:11 Bisztő Gyalla

Hogy mér pont dolgok? Mér nem például a mi életünk dióhéjjba? Mer a dolgok igen sokrétüek. Mindig szerepet jáccottak az enber életébe, és néha nagyon is fontos hejre kerültek sokak értékrengyébe. Például, hogy a dolgokkal micsinájjanak vagy mit gondojjanak rólluk. A dolgok mellett nem lehet elsiklani. A dolgok vannak ojanok is, amejek szilárd, megfogható kicsi kerek vagy kék vagy gönböjü dolgok, de vannak ojanok is, ami az időbe van, például, ha az enber megissza a felest az eggy dolog, de ha meghívja a baráttyát a felesre, az is eggy dolog, és ha a másik nem hívja vissza, az akkor már eggy másik dolog, mer az nem időbe van, hanem nincs időbe, mer már akkor nem jut az enber időbe feleshez. A jósnő szerint a dolgok mindenbe jelen vannak, a lekkissebbtöl a legnagyobbig, mint például eggy hangya meg az univerzum, minkettő tartalmazza az esszenciális lényeget, ami maga is eggy dolog, ha nem épp eggy különös fajtája, de a Ferenc szerint minden maga eggy dolog, de ez nem bisztos, hogy igaz, mer ha például valakinek szőrös az ivarszerve, ami állitóllag ojan, mint a bibe, csak azzal a virág nem tud pisilni, akkor mijen már az, hogy az is eggy dolog, ha valakinek meg nem, mer például ojan filmeket szeret nézni, amibe nem szokott. Vagy ha a feles eggy dolog, akkor meg hogyan dolog az, ha a feles nincs a pohárba, és mégis úgy tekintek rá, mintha benne volna. Lehet, hogy dolog ez is, de más néven meg delirium, és eszt is a Ferenc monta, és rögtön ellentmondott magának, de én a jósnőnek se hiszek, hiszen már van ojan, amibe a dolog nem fér bele. Mongyuk eggy atom, ami pici, és már nem fér bele eggy üreg se, amibe dolog lenne. Másrészt meg bizonyos szempontbol mindkettőnek igaza van. Na ezér választottam a dolgok nevet.

5 komment

Címkék: atom univerzum használati útmutató művelcség ferenciklopédia

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulszi.blog.hu/api/trackback/id/tr461269674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bropi 2009.07.28. 18:49:03

Még yóhogy a dolgok kiyönnek belőlünk legyen az kicsi vagy nagy dolog.Érdekes,hogy ezen dolgok megoldásához mindíg a lakás v. krimó legkisebb hleyiségét választyuk,sőt képesek vagyunk külön épületet is építeni ehhez.
Ebből is kiérezhető,hogy ezen dolgok nem egyszerűen csakúgy heyben intéződnek,hanem majhogynem rítuális szertartásként bonyolódnak (letol,nyom,töröl,ffi-aknál lenget,felhúz,lehúz,kezet mos,fazont igazít,stb)az erre kialakított "szentélyekben"
Ezen dolgok fontosságát felismervén 1es középkorú hölgyek alias wécésnénik jövedelemhez jutnak cserébe az otthagyott dolgainkat rendezgetik mivel ebben a rohanó világban a dolgaink nem várhatnak mindíg az otthoni megoldásra.

a38 2009.08.03. 14:04:55

Szerintem is minden egy dolog. Vegyük például egy közönséges (vulgaris), nem túl szép virágot (egyébként gyomnövényt), neve pipitér. Ez a virág is egy dolog. Vannak sokkal rusnyább virágok is.
Szóval amyelyik virág csúnyább, mint a pipitér, az kakitér?

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2009.08.03. 18:31:16

@a38: Szerintem az méjjen a klotyó alatt van, ahol a lakók a kaki ucca kettőbe vagy a kaki tér négybe laknak.

Sanyi Sanyi 2009.08.04. 08:24:59

@a38: Na de akkor mit akar a hegedüs a háztetőn csinálni, ha a dolgát másokra haggya? Mer aszt montta, hogy ha maggazdakszik, akkor másokra haggya.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2009.09.02. 11:47:46

Pont mérni a dolgokat? Miért nem lehet az életünket, mint dióhéjjba? Mer nagyon összetett. Jáccottak az enber mindig az életben, és néha nagyon fontos hejre sok értékrengyébe. Például, hogy a dolgok micsinájjanak vagy gondojjanak roll. A dolgokat nem lehet elsiklani alább. Tation dolog, amejek szilárd, kézzelfogható kis, kerek, kék vagy gönböjü dolgok, de ott táció, amely idővel, például akkor, ha iszol egy lövés az enber, hogy egy dolog, de hívni a lövések baráttyát, ez az egyik dolog , és ha a másik nem hívja vissza, egy másik dolog, amit nehezen időben, de nincs idő, most nem merem hiszem enber félidőben. A jósnő, hogy a dolgok jelen vannak minden lekkissebbtöl a legnagyobb, mint például a hangya az univerzumban minkettő magában foglalja a lényeges pont, amely maga is válik a dolog, ha nem csak egy bizonyos típus lesz, de mint Francis magát minden dolog, bisztos de ez nem igaz, például, ha mersz szőrös nemi szerv, amely állitóllag tation a megbélyegzés, de a virág nem tud pisilni, akkor mi lehet az, hogy ez az egyik dolog, például ha nem, mer szeretni film tation látni ezeket nem szokás. Vagy ha a felvétel egy dolog, hogy ez a helyzet, ha a felvétel nem az üveg, és mégis úgy nézek ki, mint õ. Elképzelhető, hogy ez a dolog, de Észtországban ismert delírium és Monti, Francis, s ellentmond önmagának, de nem hiszem, jósnőnek, mert már van Tatin, ami nem illik. Mongyuk egyesült atom, amely a kis-és már nem alkalmas, ami nem egy lyuk, ahol lenne. Másodszor, ez igaz mind valamilyen módon. Most tehát"
süti beállítások módosítása